Vidiš da ne umem.Бранкић, освежи то неком ешарпом, по могућству не црном, или макар ташном, ципелама...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidiš da ne umem.Бранкић, освежи то неком ешарпом, по могућству не црном, или макар ташном, ципелама...

Sutra krstimo bebu i ja sam naravno ostavila za poslednji dan da tražim šta ću da obučem za crkvu i za kafanu. Znači, mnogo sam netalentovana. Sad na višak kilogarama je još veselije.
Prvo kupim neku haljinu, dugu, svidelo mi se kako mi stoji, dođem kući zaprepastim se što sam kupila kućnu haljinu. Ona ogledala em ih polože da te izduže, em cenim da inače izdužuju. Pa ispočetka... I završim sa crnom haljinom, kao vrhunac moje kreativnosti. Dobro nije skroz crna ima par belih i sivih šrafti. Crne, khm, bapske cipele, crna tašna.![]()

Štrafte, tih par, su poprečne.Ma brankic em crna boja izduzuje em strafte izduzuju - bices tip top
Neki crveni lak i crveni karmin onako upecatljiv i odlicno

Bouze, brankich...pored forumasa, vrhunskih modnih poznavaoca...![]()

Леле, што ће падне један ЉуткоBouze, brankich...pored forumasa, vrhunskih modnih poznavaoca...![]()

Bambi hvala ti punoBila sam u Pizi i San Marinu, a u Padovi ne.
Za obilazak Pize ti je dovoljno jedno popodne, a i manje.To je skroz mali gradic.
San Marino je na brdu, pesaci se uskim kamenim ulicicama do vrha tvrdjave, puuuno butika sa neoporezovanom fancy garderobom, satovima, cipelama, tasnama, za shopping idealno. Arhitektonski zanimljiv grad/drzava. Na prolece i leto se tu stalno nesto desava.
Pa da ti vidis sta ja sve stignem u toku jednog dana da uradim, shvatio bi zasto mi je auto bitanZarobljeni jednim automČile nerviraš me sad
Ja danas vodila medu drugi put da primi za skolu i opet sinoc poceo da kaslje i jutros nastavioElem, evo raspadam se, to valjda jedino ja tako, za vreme milion praznika budem bolesna. Taman sam se odvažila da zakažem mmr detetu, evo ja krmeljam, on počeo da kašlje, sad ću do ponedeljka videti hoćemo li ili ne. Rasteglo se to sa vakcinom ko gladnom...![]()

Ја и са компа и са телефона...не разумем, које смајлиће...оне лајкове?Mozete li preko telefona da ubacujete smajlice ili samo opcija 'podrzavam'?
Mina, lady, brankic...vi sa kompa pisete, ne?

Причам ја, али ми не верују, нуде ми резервне опцијеNe izbacuju notifikacije
Ima neprocitanih poruka po temama a nema obavestenja

I ja....Пијем кафу...

Још Љубинка фали, само нас 3 пијемо кафу у ово недобаI ja....![]()

Pa ja sam je smućkala još u pola devet, ali sam se zamantala pa je nisam pila....Још Љубинка фали, само нас 3 пијемо кафу у ово недоба![]()