Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ovde koristim plavi ili beli Cocolino, a kad sam tamo plavi Lenor ili plavi Comfort
Тај Коколино нисам пробала, а могла бих сада, некако временом огуглаш на мирис омекшивача, као и парфема који стално користиш...

gde ste drugari? jos jedan glas za miris omeksivaca, znam da je hemija i sve to, ali volim kad zamirise na tu hemiju...mada, drugarica me tera da probam onaj dmov parfem za ves, tvrdi da je super i da isto mirise. ne znam, nisam pametna. :malav:

meni je ok novi izgled foruma, nije bas da sam zinula od cudjenja jutros kada sam usla..
samo nisam uspela da shvatim sta su vezani postovi za koje se borite tj tzv kobasice? a volela bih da znam, eto.

gde ste drugari? jos jedan glas za miris omeksivaca, znam da je hemija i sve to, ali volim kad zamirise na tu hemiju...mada, drugarica me tera da probam onaj dmov parfem za ves, tvrdi da je super i da isto mirise. ne znam, nisam pametna. :malav:

meni je ok novi izgled foruma, nije bas da sam zinula od cudjenja jutros kada sam usla..
samo nisam uspela da shvatim sta su vezani postovi za koje se borite tj tzv kobasice? a volela bih da znam, eto.
Toe za nas nervozne da nam spoji postove....ne znam vidish da l ima višestrukog citiranja..

Ja sam se danas zeznula
Dosla u vinariju a ljudi dolaze tek oko cetiri a ja tad ne mogu
Srecom sam iskombinovala nesto
Bez kola sam kao bez glave, ne mogu nista
Em nemam auto em mi tata otisao na put em mi mama radi popodne pa moram decu da preuzmem em mi muz otisao da odveze kola na servis.
Konfuzija

Кад одговориш на тему, па још нешто напишеш, па опет додаш, између твојих постова су биле оне цртице, сад се појављујеш 5 пута, све са аватаром и ником...мало смета оку.

Кад одговориш на тему, па још нешто напишеш, па опет додаш, између твојих постова су биле оне цртице, сад се појављујеш 5 пута, све са аватаром и ником...мало смета оку.
hvala mina, sad sam shvatila..ono kad editujemo postove brzinski, pa se samo nastavljamo u istom postu? ako sam omasila, ko me ebe, nemoj mi vise ni objasnjavati :lol:

Eo
meni nesto ne ide od ruke, kliknula sam na tvoj i mini post da citiram, izasao mi je samo tvoj. ista fora kao pre-klik na citat, pa klik na citat, pa odgovor?
Eo...samo kliknete na ubacite quote

Ali glupavo je ovo gore zvonce sa notifikacijama jer pise npr.8 i sad ja treba da gatam gde sam usla i sta sam procitala a sta nisam
Да, не изгубе се обавештења о ономе што си већ прочитала, као што је било код Подешавања ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back