Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam sinoc u brzni ubacila ves i sipala prasak, a zaboravila oplemenjivac
i em sto mi ej ves izasao krut iz masine, em sto mi fali miris oplemenjivaca
sad se mislim da ga ubacim samo na oplemenjivanje iako se osusio jer mi ej osecaj kao da nije opran
Ja sam ista, ako zaboravim omekšivač, ako je to isto što i oplemenjivač, onda kao da nisam prala. Ako je oplemenjivač nešto drugo, onda nesam školuvala i to u moje selo nema.... :rumenko:

Ne pomaze brisanje teksta?
Ili radi po principu auto save, pa iako obrises, on vraca prethodno?

Nisam još do kraja provalila, ali mislim da da.
Citirala sam taru, htela sam joj reći još nešto, u međuvremenu odustala i samo izašla sa stranice.
Kad sam idući put ponovo ušla ceo tekst je bio tu.
Nije to nužno loše, čak mu vidim više pozitivnih strana nego negativnih, ali meni to ne treba i nervira me :lol:

Dobro jutro vikend radna Srbijooo....Nisam se udubljivao, nit me zanima spešl,u novine o postavljanju fotki, kapiram da je drag&drop, što je okac.i više od toga...al samouništavanje istih ...za to još ne čuh nigde...

Omekšivač....msm da je plavi Lenor ...super tema

kazi mi, kazi, kazi mi :lol:

Ma htela sam ti reći za maku nešto :lol:
Ne pijem je dugo, a nisam ni sklona da bilo kome bilo šta preporučujem, ali meni je stvarno ovaj ciklus prošao potpuno normalno, normalizovao se, zadnjih par meseci je bilo prestrašno, i psih. i fizički, ovaj je prošao lagano, kao ranije.
Videću nakon mesec-dva kako će mi biti, ali to je osnovni razlog što sam počela da pijem, da me malo normalizuje pre nego što posegnem za nekim drugim rešenjem. Inače je bilo grozozo, i anksiozni napadi i teskoba i razdražljivost pa posle toga odlivi..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back