- Poruka
- 63.764
Ма, јесте, то је кобајаhvala mina, sad sam shvatila..ono kad editujemo postove brzinski, pa se samo nastavljamo u istom postu? ako sam omasila, ko me ebe, nemoj mi vise ni objasnjavati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма, јесте, то је кобајаhvala mina, sad sam shvatila..ono kad editujemo postove brzinski, pa se samo nastavljamo u istom postu? ako sam omasila, ko me ebe, nemoj mi vise ni objasnjavati

Upravo ovoДа, не изгубе се обавештења о ономе што си већ прочитала, као што је било код Подешавања ..
hvala munjo, nisam ni videla ikonicu ubacite citate..Eo
Eo...samo kliknete na ubacite quote
То је вишеструко цитирање, она је питала за кобасице...Eo
Eo...samo kliknete na ubacite quote
Ti vec mislio da mi posaljes jedan auto da se ne patim?E....ok, nemo da brinem Či le

E, ne vredi, nemam audiO(:Ti vec mislio da mi posaljes jedan auto da se ne patim?
Odg sam i to za spojene postove, ako to zovete kobayamaТо је вишеструко цитирање, она је питала за кобасице...
sve znam i sve razumem, na kraju cu pribeci maki i sama : )[/QUOTE]Ma htela sam ti reći za maku nešto
Ne pijem je dugo, a nisam ni sklona da bilo kome bilo šta preporučujem, ali meni je stvarno ovaj ciklus prošao potpuno normalno, normalizovao se, zadnjih par meseci je bilo prestrašno, i psih. i fizički, ovaj je prošao lagano, kao ranije.
Videću nakon mesec-dva kako će mi biti, ali to je osnovni razlog što sam počela da pijem, da me malo normalizuje pre nego što posegnem za nekim drugim rešenjem. Inače je bilo grozozo, i anksiozni napadi i teskoba i razdražljivost pa posle toga odlivi..
То нисам видела, овде ми неки постови промакну, за неке ми не изађе обавештење, чак и за поједине теме не добијем обавештења, а кад уђем 3 странице исписанеOdg sam i to za spojene postove, ako to zovete kobayama

Ако није био заслађен, само истреси и окрени да се исцеди и осуши.Ok,prolila sam caj po lap topu
Prebrisala ali tastatura je podvljala nacisto
Roknucu se
Nisa netje bidne, samo ga isključi na par sati.....i istresti ga naopačke malo kekeOk,prolila sam caj po lap topu
Prebrisala ali tastatura je podvljala nacisto
Roknucu se

Не може ако дозволиш да се укључи још нека особа, али ако су само двоје...или грешим?Kakve crne kobasice, kad ni privatne prepiske ne mozete sacuvati....
ne gresisНе може ако дозволиш да се укључи још нека особа, али ако су само двоје...или грешим?