Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nama od 30 komada puklo samo jedno i to dok mi je Mirna dodavala da ih stavim u serpu, jedno joj je ispalo na plocice, nije stiglo ni da se skuva....:mrgreen:
A jaja obicna iz Lidla i to B klasa.
Sad cemo lepiti nalepnice i stavljati ine folije obuci jaje. Inace meni su najlepsa ovako klot.

I ja cu dobiti od mame,oni farbaju brdo i sve zbog nas.ovo me povukla mina da probam.i stvarno je lako i zabavno i jaja su prelepa
Al moram da priznam zasto su mi popucala,ja sam zaboravila da smanjim vatru
A druga sam stavila u vrelu vodu
Mlada sam ,naucicu :aha:

ja sma ih tek stavila da se kuvaju, posle cu da ih farbam
nesto ove godine nemam neku inspiraciju, ali to je tradicija u nasoj kuci i necu da preskocim ni ove
moja sestra je ima neki stav da se odradi i imam utisak da malo uziva u onome sto radi, nego da radi zato sto treba
malopre dolazi i kaze - nemoj da farbas, ja sam stavila 60..njena snaja 25
pa dobro i ja cu dvadesetak
pa sta cemo sa tolikim jajima?
nista, podelicemo
ne znam zasto bitno menja tih mojih dvadesetak stvar :lol:
i skembala ih je sve u vino, pre toga smotala u neke mrezice
nije mi jasna
sto ih ne stavi lepo dvadesetak pa ofarba na miru, a ne po moranju
koliko je nervozna bila, podigla je flasu sa vinom da vidi da li ima taloga i razbila mami luster u trpezariji
a vidim joj i na licu nervozu i bas mi je zao sto je u takvom stanju od jutros, umesto da je opustena i bez pritiska na bilo sta

Kuvala sam nekoliko u vinu sinoć. Nisu se još skroz osušila, ali izgledaju kul
IMG_20190426_102307.jpg

Готова нека јаја, само да их премажемо

IMG_20190426_115250.jpg

Она у крепу се суше, сликаћу кад све буде готово...једно се јаје расцветало, једно напукло, али на 45 јаја то је успех.

- - - - - - - - - -

ja sma ih tek stavila da se kuvaju, posle cu da ih farbam
nesto ove godine nemam neku inspiraciju, ali to je tradicija u nasoj kuci i necu da preskocim ni ove
moja sestra je ima neki stav da se odradi i imam utisak da malo uziva u onome sto radi, nego da radi zato sto treba
malopre dolazi i kaze - nemoj da farbas, ja sam stavila 60..njena snaja 25
pa dobro i ja cu dvadesetak
pa sta cemo sa tolikim jajima?
nista, podelicemo
ne znam zasto bitno menja tih mojih dvadesetak stvar :lol:
i skembala ih je sve u vino, pre toga smotala u neke mrezice
nije mi jasna
sto ih ne stavi lepo dvadesetak pa ofarba na miru, a ne po moranju
koliko je nervozna bila, podigla je flasu sa vinom da vidi da li ima taloga i razbila mami luster u trpezariji
a vidim joj i na licu nervozu i bas mi je zao sto je u takvom stanju od jutros, umesto da je opustena i bez pritiska na bilo sta

Изнервирало је можда што и снаја фарба, моја свекрва се нервирала, док јој нисам рекла да ја фарбам за своју породицу јер ми је ужитак.
После нервозу бар није показивала, а камоли да изговори.

ja cu tek sutra da farbam jajca, nemam vremena ni danas..smrc.

i to samo crvena boja (mada nju volim najvise), posle cu neka da obucem.

- - - - - - - - - -

ja imam lidlova a klasu i neka iz metroa isto velika s klasa (u lidlu je a klasa najveca, u metrou s). kupila zato sto ih jedem i ovako plus za tortu mi trebaju. nadam se da velika nece pucati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back