Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da kazem za sve koji su na Cukarici da ne peru nikako auto u perionici iznad hipodroma em ne opere kako treba em nece da opere do kraja em se svadja em preti em rade cigani
Znaci jedan olos
Pise pranje tepiha i auto pranje
Ne idite tamo
Skot par ekselans
Sad dosla kuci
Da operem sudove pa da farbamo nas dve jaja
Ja lepo htela kod mog posla da operem auto ljudi normalni al muz kao ovo ti je usput znaci opasni skotovi cisto da znate

- - - - - - - - - -

Toliko sam umorna i sad me mrzi da perem sudove a mrtva sam i idioti me iznervirali znaci olos raspali

Ofarbala sam ruke do laktova,a skroz sam upropastila trpezarijski sto i omiljenu tacnu.sve zivo mi je popucalo.imam 12 ofarbanih jaja.kakva su videcu malo kasnije kad ih odmotam

- - - - - - - - - -

Zaboravila sam da stavim novine,mislila sam da je dovoljna tacna velika

Samo da kazem za sve koji su na Cukarici da ne peru nikako auto u perionici iznad hipodroma em ne opere kako treba em nece da opere do kraja em se svadja em preti em rade cigani
Znaci jedan olos
Pise pranje tepiha i auto pranje
Ne idite tamo
Skot par ekselans
Sad dosla kuci
Da operem sudove pa da farbamo nas dve jaja
Ja lepo htela kod mog posla da operem auto ljudi normalni al muz kao ovo ti je usput znaci opasni skotovi cisto da znate

- - - - - - - - - -

Toliko sam umorna i sad me mrzi da perem sudove a mrtva sam i idioti me iznervirali znaci olos raspali

Za njih su mi rekli da nikako ne ostavljam auto na pranje I ne dajem im kljuceve, jer su neki imali iskustvo da su uradili za to vreme duplikat I samo pokupili auto posle par nedelja

Za njih su mi rekli da nikako ne ostavljam auto na pranje I ne dajem im kljuceve, jer su neki imali iskustvo da su uradili za to vreme duplikat I samo pokupili auto posle par nedelja

O Isuse ne daj Boze :sad2:
Znaci muz mi reko tu da idem kad ja ne odem kod mojih na poslu ljudi bre profi ful fulova

- - - - - - - - - -

Dobro si mi rekla ako mi nestane auto znam ko je i nece ga biti vise

Ofarbala sam ruke do laktova,a skroz sam upropastila trpezarijski sto i omiljenu tacnu.sve zivo mi je popucalo.imam 12 ofarbanih jaja.kakva su videcu malo kasnije kad ih odmotam

- - - - - - - - - -

Zaboravila sam da stavim novine,mislila sam da je dovoljna tacna velika

Па рекла сам ти да многго прска...али биће лепа, видећеш.

IMG-163be12ed46ba5f11b18af1413b940df-V.jpg

:eek: moja prva jaja u zivotu

Pa da. Tako.to.kod mene.... kad sam svorc onda i rodjendan i uskrs i resenje za stalno :D

- - - - - - - - - -

A i nije mala stvar. Od nas 160 i kusur ja sam 9. na rang listi....
Ono lep osecaj u ovo ludo vreme bar nesto lepo.... nije to posao za koji se drugi tuku, ali je moj i.bar imam neku sigurnost sada

Inace ima da se onesvestim. Sad smo.dosli sa treninga. Vodila ih pesaka. Tj oni.pice na trotinetima a ja za njima.
Sad jedu pa kupanje i krpe.
Ja danas iz nocne morala da se bakcem sa nekim glupostima. Legla tek oko pola 1 posle podne i posle sat vfemena me zovu da mi jave rezultate. Tako da sam danas kao kuvana noga.
Mrtva totalno. Spavala u utorak uvece a sad cetvrtak

ja popila cetvrtu kafu, kvinsi nes gold je odlicna
i sada cu da dzedzim celu noc
ovom malom spala temp danas, ali ruka sa jedne strane bas otecena i crvena, oko uboda, bolelo ga je sadaga svrbi ali ok,samo da mu ne skace temp opet i da sutra mozemo napolje

Imam zato da pohvalim eko pumpu kod yu biznis centra
Decko je brisao auto zatvorio rezervoar napumpao gume ocistio s muzem ovo sto ovaj ****** nije i naravno castili smo ga
Mlad jedan i svaka mu cast!

- - - - - - - - - -

Izvadila jaja iz frizidera jos pre pola sata oprala sudove procitala trikove kako da ne pucaju i dok se ugreju da kuvam pa da farbam

- - - - - - - - - -

Pa da. Tako.to.kod mene.... kad sam svorc onda i rodjendan i uskrs i resenje za stalno :D

- - - - - - - - - -

A i nije mala stvar. Od nas 160 i kusur ja sam 9. na rang listi....
Ono lep osecaj u ovo ludo vreme bar nesto lepo.... nije to posao za koji se drugi tuku, ali je moj i.bar imam neku sigurnost sada

Boki jos jednom bas mi je drago!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back