Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno da je dobio temperaturu bas to vece kad si izasla, to se uvek tako desi.
jel sad bolje?
ja sam se nocas bas naspavala, legla sam u 22:30h, mm radio nocnu, malo dete kod babe i dede, veliko u svojoj sobi i ne konstatuje moje prisustvo. ja vidim nema nista na tv i odem u krevet i lepo se naspavam :D

nije mi zao vina od sto dinara iz tetrapaka.
tara, u vino se ne dodaje voda. crno ide klot, a u belo po kesica boje ili ona tecna gel boja.

Ja za te kulinarske zezancije koristim Čičkavino belo, Tamburaško mu je ime ili tako nešto, valjda je 200 dindži. Kako mi je ona objasnila to je od nekih restlova, ali je vrlo ukusno, pijem ga i ovako uz ručak. Odličnu aromu da jelima.

Звала сам велике главе да нам данас скрате радно време, у главама смо се ионако сви већ распустили...видећемо колико ми се једе реч.

Ona se baš teško pere sa ruku, a jestiva je. Možda probam to.
A šta kažeš, jel kuvaš u belom vinu?

sipas boju u belo vino, kuvas jaja u tome petnaestak minuta, ostavis ih u tome jos nekoliko sati i onda izvadis na resetku da se suse i ne diras nekoliko sati, navodno se naprave ti kristalcici kao sljokice u procesu susenja.
nisam pravila, prvi put cu ove godine

sipas boju u belo vino, kuvas jaja u tome petnaestak minuta, ostavis ih u tome jos nekoliko sati i onda izvadis na resetku da se suse i ne diras nekoliko sati, navodno se naprave ti kristalcici kao sljokice u procesu susenja.
nisam pravila, prvi put cu ove godine

Pa to je to, ja tako kuvam u crnom vinu, samo ostavim preko noći...
Hvala. Ja dok saberem šta sam sve htela, treba mi bar 200 jaja. Ako praviš, obavezno nam okači sliku....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back