- Poruka
- 50.274
Trebalo bi da radim, ali me mrzi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako gode, nije ruzna...jedino ako se je nalupala za medalju u medijima, tad cu da je prekrizim...![]()
Pa kako prenose mediji relativizovala je zlostavljanje dece od strane majkla dzeksona
Nisam pratila nista, samo sam videla drvlje i kamenje po naslovima
Smoki, onda idem da bodrim bukija i kvinsi![]()
Kako bre nije ružna?
Al dobro, cela priča je i počela od toga da su mišljenja podeljena, a Barbara je možda najjači primer toga, nju ljudi ili smatraju lepom ili izuzetno ružnom. Ja sam u onoj grupi koja je smatra izuzetno ružnom.![]()
Neće valjda Boki i Kvinsi da maratoniraju?
A što se tiče relativizovanja, povraća mi se više od tog me too sranja, uspeli su da od silovanja naprave mejnstrim hepening. Više nisi in riba ako te neko nije silovao, a svi koji su ikad pogledali žensku sisu su postali zlostavljači (osim Bila Klintona i ostalih politički korektnih likova, za njih me too ne važi).
Majkl Džekson silovao klince?
OK, čovek je mrtav, ne možeš mu ništa više, ali što niko ne pohapsi roditelje tih klinaca, oni su ti koji su sopstvenu decu podvodili Majklu u krevet - ukoliko je tačno da ih je on sexualno zlostavljao?
Umesto da u ćeliji čekaju sudjenje, ti isti roditelji se trude da unovče me too modu.
![]()
Neće valjda Boki i Kvinsi da maratoniraju?
A što se tiče relativizovanja, povraća mi se više od tog me too sranja, uspeli su da od silovanja naprave mejnstrim hepening. Više nisi in riba ako te neko nije silovao, a svi koji su ikad pogledali žensku sisu su postali zlostavljači (osim Bila Klintona i ostalih politički korektnih likova, za njih me too ne važi).
Majkl Džekson silovao klince?
OK, čovek je mrtav, ne možeš mu ništa više, ali što niko ne pohapsi roditelje tih klinaca, oni su ti koji su sopstvenu decu podvodili Majklu u krevet - ukoliko je tačno da ih je on sexualno zlostavljao?
Umesto da u ćeliji čekaju sudjenje, ti isti roditelji se trude da unovče me too modu.
![]()
Potonuo?
U nije to nista
Princeza je imala tzv usrani kruz, kad su danima plutali bez motora i struje dok ih nisu pokupili, dakle nista im nije radilo, posto nije radio sistem za povlacenje otpada iz wca zatrpali se govvancima![]()
gledas kesica a nju bas zabole macije doopence
Taman mi se namestila da posluzi i necemu korisnom - kao naslon za mobgledas kesica a nju bas zabole macije doopence![]()
Ja se mislim vec duze vreme da gledam pa nikako da se smislim..Gledala sam juče "Igre gladi", ono nije uopšte loše.
Sad odoh, čekaju me ručak i torta kod drugarice.
Taman mi se namestila da posluzi i necemu korisnom - kao naslon za mob![]()