Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znači neko grdilo ko Barbara Strejsend

Whaaat?!

tumblr_myyn8iEn8d1qakh43o1_500.gif

Pa kako prenose mediji relativizovala je zlostavljanje dece od strane majkla dzeksona
Nisam pratila nista, samo sam videla drvlje i kamenje po naslovima

Smoki, onda idem da bodrim bukija i kvinsi :lol:

Neće valjda Boki i Kvinsi da maratoniraju? :eek:

A što se tiče relativizovanja, povraća mi se više od tog me too sranja, uspeli su da od silovanja naprave mejnstrim hepening. Više nisi in riba ako te neko nije silovao, a svi koji su ikad pogledali žensku sisu su postali zlostavljači (osim Bila Klintona i ostalih politički korektnih likova, za njih me too ne važi).

Majkl Džekson silovao klince?
OK, čovek je mrtav, ne možeš mu ništa više, ali što niko ne pohapsi roditelje tih klinaca, oni su ti koji su sopstvenu decu podvodili Majklu u krevet - ukoliko je tačno da ih je on sexualno zlostavljao?
Umesto da u ćeliji čekaju sudjenje, ti isti roditelji se trude da unovče me too modu.
:bljak:

Poslednja izmena:

A što se tiče relativizovanja, povraća mi se više od tog me too sranja, uspeli su da od silovanja naprave mejnstrim hepening. Više nisi in riba ako te neko nije silovao, a svi koji su ikad pogledali žensku sisu su postali zlostavljači (osim Bila Klintona i ostalih politički korektnih likova, za njih me too ne važi).

OK, čovek je mrtav, ne možeš mu ništa više, ali što niko ne pohapsi roditelje tih klinaca, oni su ti koji su sopstvenu decu podvodili Majklu u krevet - ukoliko je tačno da ih je on sexualno zlostavljao?
Umesto da u ćeliji čekaju sudjenje, ti isti roditelji se trude da unovče me too modu.

Za bila klintona i naseg bukija

to za roditelje stoji
al on zbog toga nije manje pedofil
stoji i za sve ljude koji su blisko suradjivali s njim
i radili za njega
nema sanse da nisu znali
i ama bas niko nije fasovao robiju
vec se snimaju dokumentarci sa sve svjedocima

Гледам снимке са оног норвешког крузера, и подсећам се зашто се плашим крстарења...
Тако близу обале, а тако далеко...као Конкордиа пре пар година.

Није, успели су да покрену један од 4 мотора, и да га усидре, али се покварио и брод који је кренуо да их спашава, па ду онда и њих спашавали...онолики брод плута као љуска од јајета, језиво. Хеликоптерима их извлаче, 1300 људи.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back