Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nije isto bugarska i slovenija

..pa da, nije isto kad imas 100.000 i 20.00 mesecno....prema sve'cu i tropar....znam ja sta je dobro ali to dobro ne mogu da platim, mada su realno izgubili kompas kad su cene bas fotelja u pitanju....

..recimo namesaj Numanovic je iz N.Pazara, a fotelje su im od 25-40.000....sta tu toliko moze da kosta, kad je sve u svemu neki osrednji kvalitet...m?

..pa da, nije isto kad imas 100.000 i 20.00 mesecno....prema sve'cu i tropar....znam ja sta je dobro ali to dobro ne mogu da platim, mada su realno izgubili kompas kad su cene bas fotelja u pitanju....

..recimo namesaj Numanovic je iz N.Pazara, a fotelje su im od 25-40.000....sta tu toliko moze da kosta, kad je sve u svemu neki osrednji kvalitet...m?

Gledaj polovne na halooglase

Ja ovih dana smekam radni sto i stolicu... ako napravim neke biznis dilove hitno ce mi trebati...ako ne nista....gledam tamo ima svasta polovno povoljno....

Изем ти суботу, устала сам у 6.30, мала иде у школу, ево спрема се, а ја пијем кафу и будум се...
Иначе, уместо у шољу, сунула сам нес кафу у џезву, видим нешто пени и наљутим се на мужа што је прљаву џезву ставио у чисте :zcepanje:
Па, не осећа се разлика, само сам хтела да вам илуструјем како ја функционишем ујутро пре кафе...

Не смеш уопште сада да их скидаш, док све не зарасте.
Само мажеш увече и окрећеш лагано.
А после мењајте, ми имамо целу колекцију која хвата прашину тренутно, штета, све су прелепе...

Vidis zaboravila bi da okrecem
Danas cu...

Tema: legli u 5... manje vina manje vina :lol:
Zasto sam se probudila u 8 ne znam :aha:

Kakve? :)
@tema doručkujem

Uhhhh... Svestrane :lol:

Salonke, tamno plave (navy) ili približno tome, štikla do 8cm, dovoljno elegantne za fancy dogadjaje, a opet dovoljno "normalne" i ovako da ih nosim, udobne za pešačenje (ne na duge staze, ali da mogu da prepešačim više od kola do sale bez žuljeva i iščašenih zglobova)... Po mogućstvu od pliša/somota... Djon koji se ne kliza...

Itd :lol:

ima i povoljnije
al ne znam koju vrstu fotelje trazis

https://www.emmezeta.rs/namestaj/dn...CJSM6GJIhotT1lzM4-lv3SPbfz80f2TxoCussQAvD_BwE

Hm, kad si već spomenula :think:

Evo ih, rekla bih da ispunjavaju sve uslove, Bratscher custom shoes. :zaljubljena:
Meni su prelepe, ne smem ni da pitam za cenu, a koji sam maler, žuljale bi me do besvesti, pa onda samo mogu da se obesim pertlama. :sad2:

0bračer druga.jpg

Meni je ovo kičeraj, sorry :lol:

Klasična salonka mi treba, ali je problem što kod nas čak i kad platiš ne možeš biti siguran u kvalitet (ne radi se o tome da li će da se raspadne, nego da me ne nažulja). Imam neke crne salonke, kupila pre desetak godina, još uvek su kao iz prodavnice izašle... A kupila ih kod nekih naših što su obućari, pa uz radnju imaju i proizvodnju cipela...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back