- Poruka
- 397.380
slusam i gledam ovo i umirem od smeha, kakav skladan par , igra, glas i stajling 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...istrazujem cene fotelja koje se nude u prodaji![]()
...znaci nije realno da su fotelje skuplje od recimo troseda ili ugaone garniture![]()
nije isto bugarska i slovenija
Jel vi znate da nas tamo na Forumu "Zene" smatraju da smo luzeri?
samanta osvetlala si obraz ljisu tamo, samo to ću reći..
..pa da, nije isto kad imas 100.000 i 20.00 mesecno....prema sve'cu i tropar....znam ja sta je dobro ali to dobro ne mogu da platim, mada su realno izgubili kompas kad su cene bas fotelja u pitanju....
..recimo namesaj Numanovic je iz N.Pazara, a fotelje su im od 25-40.000....sta tu toliko moze da kosta, kad je sve u svemu neki osrednji kvalitet...m?
Upravo sam na tviteru naleteo na (ako nije zajebancija ili parodija i slično) možda najjači video na internetima, ikad.
https://streamable.com/17ul4
Не смеш уопште сада да их скидаш, док све не зарасте.
Само мажеш увече и окрећеш лагано.
А после мењајте, ми имамо целу колекцију која хвата прашину тренутно, штета, све су прелепе...
Kakve?
@tema doručkujem
Regina, da nisi još nešto zaboravila u vezi tih cipela?
Ot: Ustala sam pre sat vremena.![]()
Regina, da nisi još nešto zaboravila u vezi tih cipela?![]()
verovatno da nisu pravila deca u nekoj zemlji treceg sveta za dnevnicu manju od 10€![]()
..pa da, nije isto kad imas 100.000 i 20.00 mesecno....prema sve'cu i tropar....znam ja sta je dobro ali to dobro ne mogu da platim, mada su realno izgubili kompas kad su cene bas fotelja u pitanju....
..recimo namesaj Numanovic je iz N.Pazara, a fotelje su im od 25-40.000....sta tu toliko moze da kosta, kad je sve u svemu neki osrednji kvalitet...m?
Hm, kad si već spomenula![]()