Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да, али ту стоје само торте и сладоледи, а у нашим замрзивачима увек има свачега, и од свега повуче мало мириса...или сам ја то утриповала...

Nisi utripovala, i namirnice iz mog zamrzivaca mirisu na papriku. :))) Nje uvek najvise ima u njemu.

Meni su kupovne zamrznute torte cudne nakon odmrzavanja, deluju nekako porozno, osipaju se piskote, mrve, nisu kompaktne...

Моје торте не доживе замрзивач, ја имам жуте мраве :rotf:

- - - - - - - - - -

Nisi utripovala, i namirnice iz mog zamrzivaca mirisu na papriku. :))) Nje uvek najvise ima u njemu.

Meni su kupovne zamrznute torte cudne nakon odmrzavanja, deluju nekako porozno, osipaju se piskote, mrve, nisu kompaktne...

Па то, где год ми послуже торту из замрз.увек исто мирише...боље ми дај само кафу, ово нити да једеш, нити да оставиш, увредиће се...

jel se druzi neko sa audio knjigama???

ocu da probam tu varijantu...nisam nikad
posto gomila knjiga koje ocu nema kod nas
da skidam pdf i citam na kompu sile nema, probala sam i svaki put isto - posle par strana jaka glavobolja...
ostaje mi jedino da probam audioverzije, ili da stampam skinute pdfove, al dao bog volim sve masivne knjige to bi kostalo ko i da narucim da mi posalje amazon original :roll:
sad nadjoh moju omiljenu autorku da ima njenih knjiga u audio verziji pa sam stavila da skidam, da vidim kako ce mi to biti...

jel ima neko iskustva, na sta to lici generalno...??

Poslednja izmena:
sto je najgore, nisam ga potrosila na boljke, nego na peglanje i spremanje :roll:
gledao me onaj ves vec danima, nisam vise mogla da izbegavam.
sad lezim i kijam i placem od sinusa celo vece

Ćao sestro po slinama :zper:

- - - - - - - - - -

Mi smo svi proslinili od ovog šmrkavca, a sad mu je nova fora da liže šake i sve što mu padne šaka :roll:
Znači tri dana je bio i već imam štetu da popravljam bar nedelju dana, pa šta će biti posle :lol:

sto je najgore, nisam ga potrosila na boljke, nego na peglanje i spremanje :roll:
gledao me onaj ves vec danima, nisam vise mogla da izbegavam.
sad lezim i kijam i placem od sinusa celo vece

Ааа, то сам ја некада радила, више не, кад сам болесна, болесна сам, кад одмарам, одмарам...
Увек има нешто да се ради, а ја имам само ову себе једну.

- - - - - - - - - -

Ćao sestro po slinama :zper:

- - - - - - - - - -

Mi smo svi proslinili od ovog šmrkavca, a sad mu je nova fora da liže šake i sve što mu padne šaka :roll:
Znači tri dana je bio i već imam štetu da popravljam bar nedelju dana, pa šta će biti posle :lol:

То са шакама је само фаза, али није безазлено, поготово у колективу...а још је мали да скапира зашто.
Ми смо ту фазу прескочили, али мислим да бих јој на руке намазала нешто горко, да јој буде бљак кад лизне, не знам.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back