Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moja mati ima 70god i moje dete voli da provodi vreme sa njom, možda ne trče i ne rade zgibove zajedno, ali ona mu stalno daje neke intelektualne podsticaje i zadatke, plus vežbaju finu motoriku.
On mrzi vrtić, svaki put bude stvarno strašno, sad smo pravili pauzu 3m, mislite da je zaboravio? Ni najmanje, odmah je počeo sa tužbalicama, čim je video gde je stigao

....cerkina svekrva ima majku koja je od nje starija 16 godina, od mene nekih 8-9, kad zaskripi i nema ko deca su kod nje na sat-dva....i nikad nije bilo problema...sto kaze Lunja ne rade zgibove, ali se igraju lepo....kaze cerka da ih nadje na podu kako slazu kockice ili cak u kuhinji kao nesto mese...deca vole starije osobe, a oni opet imaju vecinom bas puno ljubavi za malu decu...
...meni ne postoji nista sto bi mi bilo vaznije i bitnije nego da se njima posvetim, sad na moju veliku zalost ne mogu i jako tesko se borim sa tim da ce mi porasti i da sam propustila nijhove najlepse dane detinjstva kad su najsladji....ali dzaba kad ne mogu :(

koristis spiralu ili pilule?

Ne
Samo poznatu metodu “Ne u mene Ne u mene!” :malav:

- - - - - - - - - -

Bogiiii,jel ti dobro?

Sta je sa bogijem?

- - - - - - - - - -

Moja mati ima 70god i moje dete voli da provodi vreme sa njom, možda ne trče i ne rade zgibove zajedno, ali ona mu stalno daje neke intelektualne podsticaje i zadatke, plus vežbaju finu motoriku.
On mrzi vrtić, svaki put bude stvarno strašno, sad smo pravili pauzu 3m, mislite da je zaboravio? Ni najmanje, odmah je počeo sa tužbalicama, čim je video gde je stigao

Moj Peki nikad nije zavoleo vrtic
A evo krece u sept u skolu
Od 3-e godine, kad je izasao iz jaslica ide bez problema
Cak se ponekad i vidi doza radosti na njegovom licu(vrlo retko)
Ali da ga pitas, uvek je odgovor isti Ne volim!
Zasto ne volis?
Jer tamo moramo da radimo ono sto nam kazu! :lol:

Do nedavno je kukao kako ne voli ni skolu(veciti kontras i otporas blago meni)
Ali sam mu pre neki dan objasnila kako ce u skoli da bude samo 3 sata a u vrticu je 6 sati
Na to on meni kaze:”A domaci?”
Rekoh “Ako si pametan ko sto jesi, uradis domaci odmah, za pola sata i slobodan si.”
Zamisljena faca i komentar:”Kad pocinje ta skola?” :)

- - - - - - - - - -

....cerkina svekrva ima majku koja je od nje starija 16 godina, od mene nekih 8-9, kad zaskripi i nema ko deca su kod nje na sat-dva....i nikad nije bilo problema...sto kaze Lunja ne rade zgibove, ali se igraju lepo....kaze cerka da ih nadje na podu kako slazu kockice ili cak u kuhinji kao nesto mese...deca vole starije osobe, a oni opet imaju vecinom bas puno ljubavi za malu decu...
...meni ne postoji nista sto bi mi bilo vaznije i bitnije nego da se njima posvetim, sad na moju veliku zalost ne mogu i jako tesko se borim sa tim da ce mi porasti i da sam propustila nijhove najlepse dane detinjstva kad su najsladji....ali dzaba kad ne mogu :(

Mm baba je tako cuvala svoje praunucice
Bas ih je cuvala
A o unucima da ne govorimo

Evo danas je još kući počeo da plače, pa se smirio u autu, kad je video da smo ipak došli ispred vrtića opet je počeo da kuka, pa se smirio, tačno vidim da mu je teško i da ne voli, ali trpi, hrabriša.
Meni srce da pukne, al šta ću, nemam drugu opciju trenutno, moram mamu malo da sačuvam.
Ni ja nisam volela vrtić, al sam ga odrađivala.
Ni školu nisam volela al sam bila vukovac.
Jedino sam faks volela al to sam studirala vrlo detaljno, neke godine i dva puta :lol:

Moja svekrva je ne samo cuvala A vec mi je pomogla u odgajanju
Raspuste je provodila kod njih i vrlo su vezani
I moja majka je cuvala dok je bila tu i mogla
Kazu da se unucici vole sa mnogo vise neznosti i da babe i dede umeju da razmaze decu
Neznosti u smislu popustanja i cinjenja sve sto dete oce vise manje
Ne znam kakva cu biti baba ali naravno da cu trcati da budem sa njima
To je prosto normalno

- - - - - - - - - -

Tema vozim se i slusam muziku u zadnji cas uhvatih autobus

Ја ћу, изгледа, бити никаква баба, ако доживим.

Тренутно уопште немам жељу да се бакћем унуцима, може понекад на пар сати, ако баш морам.

Muz spava kao top.secam se na moru,bili smo momak i devojka,moji kupili kucu u vukojeebini.susti more,senke od granja igraju po sobi,sirom otvorena sva vrata i prozori,cuju se sove i razne divlje zivotinje,a mi struje nemamo.ja ga drmam,neko je u sobi:sad2: a on,dobro,dobro,spavaj
Po njemu su i pravili onaj crtani,dragi,medved je u sobi.da,draga...

Ја ћу, изгледа, бити никаква баба, ако доживим.

Тренутно уопште немам жељу да се бакћем унуцима, може понекад на пар сати, ако баш морам.

Ovo je i moja keva izjavila :rotf:

- - - - - - - - - -

Kazu da ga rastavis i potopis u pirinac.za morsku vodu ne pomaze sigurno,a za obicnu ne znam,probaj

Trebalo bi da pomogne to sa pirinčem.

А што људи уопште носе телефоне у вц, није ми јасно...мало мало па чујем некоме упао у вц шољу...
То као што су некад носили новине на престо, али оне ако упадну није нека греда :lol:

- - - - - - - - - -

Ovo je i moja keva izjavila :rotf:

- - - - - - - - - -

Trebalo bi da pomogne to sa pirinčem.

Па, реално, колико сам желела, чувала сам...нека чува и она кад дође време.

nisam ga nosila u wc
bouze kako ste svi pametni, jmislim na ove sto se cude

spremila sam s decom da krenemo u vrtic i stavila sam telefon u zadnji dzep u zurbi i skontala sam da mi se piski
i trk u wc i zaboravim da mi je u tom dzepu i ispao je
vama se nista ne desava u zurbi?

- - - - - - - - - -

na sve to ja uz dvoje male dece nemam vremena za nikakve meditacije u wc-u
citanje novina, telefone itd

- - - - - - - - - -

stavila sam ga u pirinac :mrgreen:

potopila sam telefon u wc solji
fantasticno
sad mu nije vise nista
crko je 100%

nisam ga nosila u wc
bouze kako ste svi pametni, jmislim na ove sto se cude

spremila sam s decom da krenemo u vrtic i stavila sam telefon u zadnji dzep u zurbi i skontala sam da mi se piski
i trk u wc i zaboravim da mi je u tom dzepu i ispao je
vama se nista ne desava u zurbi?

- - - - - - - - - -

na sve to ja uz dvoje male dece nemam vremena za nikakve meditacije u wc-u
citanje novina, telefone itd

- - - - - - - - - -

stavila sam ga u pirinac :mrgreen:

Rekla si da ti je ispao u wc šolju. Bez objašnjenja u drugom postu jedan od sasvim logičkih zaključaka je da si ga ponela u wc svesno, da prekratiš vreme.

NIje to smešno ( :

Meni je skočio kao šaranče u fecej šolju... na metar sam ebte bio i kao zvoni....

Sofa...ako nije otišla matična, može se opravi...al ne uključuj ga danas... a sutra u servis..ovde vece šolja, izvolte klok-klok..ak sam ga izvadio ko tigar i jebaiga..

e, i kad sam ja govorio o geracijskom jazu, nisam mislio na jurnjavu za, oko, u vezi sa...decom...nego na vaspitanje... msm, koje priče ima deda od 70, a koje ima dtemalo dete...ša tje da mu priča, o radnoj akciji, o titu nedajbož, pa pošto je ovaj mator dobio unuče, to mu unuče svetinja, uči ga da je mali genije, car, stvara malog egositu..ako nema, pritom, ni vršnjake, decu u familji, mlađeg il starije brata il sestru...ode da se igra sa decom ili kad krene u školu kaže..če gevara je genije, tito je car, smatram da je samoupravljanje super, ja sam isto car..reko mi deda...ova deca..koj qrc priča ovaj...ae idi maši ušima u nekom tjošku...

- - - - - - - - - -

msm, kapirate

nije vazno uopste
nego ja inace ne kapiram tog tipa komentare
kazes nesto, meni je logicno da neko napise,, zao mi, desava se, ili savet neki kako da ga ozivis :mrgreen:
a ta pitanja tipa, nije mi jasno zasto ih nosite i sl...

isto ko da napisem da mi je zagorela serpa
a neko se ispod mene pita, bouze, kako je moglo to da ti se desi

mozda je i do mene
jutros sam ugazila i u ***** na parkingu
pa sam neurozna,
dan mi je bas usran
mozda bolje na rupu da sam otisla
jos cu morati da dam i 30 hiljda za neki pristojan telefon
frizider cu kupiti nikad, od ovih silnih nepredvidjenih trosova ne moze da dodje na red

Ne znam dal neka koristi eucerin,hijaluron filer? On je oko 3000 po apotekama.ja svake godine uhvatim akciju,kupis aprilski broj,vec je na trafikama,casopisa lepa i srecna,tu je ponuda za pretplatu,ta krema,50 ml i godisnja pretplata na casopis.casopis je sranjce,ali ja volim da prelistam.

- - - - - - - - - -

Zaboravih cenu :lol:
1548 din

Не, Софо, нисмо сви, само сам ја поставила питање зашто са телефоном у вц...
Тај тренд видим и овде на послу, крене у вц са телефоном у руци, не у џепу, и разговара док пишки, док се облачи, могу да замислим како оперу руке.
И то и мушки и женски...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back