Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Pa ti treba da razbiješ te svoje hormone i muža u atome zato što će oni jednog dana da ispare u veliko ništa.
Sta lupetas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti treba da razbiješ te svoje hormone i muža u atome zato što će oni jednog dana da ispare u veliko ništa.
To je dijalektika a ti nemaš pojma šta je dijalektika.Sta lupetas?
To je dijalektika a ti nemaš pojma šta je dijalektika.![]()
...dopisivala se sa cerkom, malo dete ide u vrtic bez problema, juce umesto pola sata 40 minuta...danas posle sat jedva pristala da ide kuci![]()
...zet u cudu, on vodi i dovodi,kaze ne bi verovao da ne vidi svojim ocima, koliko joj je tamo lepo i koliko je nasmejana i srecna....ta mala sto on rece
"nakrivo nasadjena"vidim da ce se navici da je vodi i dovodi bez problema, ako ovako ostane, plakanje ga malo izbaci iz koloseka...
...jos onu mladju da nagovorim da proba da sestrama rodi brata i lepota jedna velika...
...neka se radjaju deca, ajde Cicak sta zabusavas![]()
NEmam nauci me...
- - - - - - - - - -
Aha
Tako meni mama kaze Aj sledece godine trece , taman ide u penziju.
Rekoh Ma da, ja cu vama da radjam po porudzbi, samo reci, hoces musko, zensko, plavo, crno?![]()
Ps. Najradije bih usvojila
...ja sam volela i starija cerka je volela (a ovo malo je njeno), a mladja nikako, vriskala je od prvog do zadnjeg dana...ali je morala da ide nismo imali drugog izbora...i dan danas ne podnosi vrtic, stariju je vodila sve sa mukom, mladju malo lakse ali bas ne voli...a u skolu je isla sve sa pesmom i bila je bas super....nista to nije merilo za kasnije....
Nemam toliko vremena da gubim na tebe.Uvek ima žena koje hoće da uče i nauče.NEmam nauci me...
Trebalo bi deca da idu u vrtitj.....danas obavezno.....recimo, ti nisi taj slučaj, ti si mlada baka...ali tamo gde je baš veliki generacijski jaz, to se vidi...deda-baba-unuče... to ne može baš na dobro da izađe što se tiče socijalizacije.....
.
To sad zavisi, neki ni netje da čuvaju unučiče..neće obaveze....što ranije nije bio baš čest slučaj..Tamo gde je baš veliki generacijski jaz, babe i dede nisu ni kadri da čuvaju unučiće. Mada, i to je relativno šta je veliki generacijski jaz.
Trebalo bi deca da idu u vrtitj.....danas obavezno.....recimo, ti nisi taj slučaj, ti si mlada baka...ali tamo gde je baš veliki generacijski jaz, to se vidi...deda-baba-unuče... to ne može baš na dobro da izađe što se tiče socijalizacije.....
- - - - - - - - - -
Ne znam ša da vam kažem za kremitj...nemam uopšte poriv da odem da uzmem...nači...možda mi se ne dopada.
Mi smo svi navikli na mnogo slađe kremitje..
To sad zavisi, neki ni netje da čuvaju unučiče..neće obaveze....što ranije nije bio baš čest slučaj..
Pre 3 generacije, sasvim bi bilo normalno da sam u 40-im deda.... a ne otac adolescenta...
Moji roditelji su imali 44 godine kada im se rodila unuka. Mog muža baba po majci je imala 37 godina kada se rodio moj muž.Oni ne da su mogli da čuvaju unučiće, mogli su da budu roditelji.
A mog muža tetka i teča su imali 76 i 82 godine kada su postali baba i deda. Oni sve i da hoće ne mogu biti ni od kakve pomoći pri čuvanju dece.
...dopisivala se sa cerkom, malo dete ide u vrtic bez problema, juce umesto pola sata 40 minuta...danas posle sat jedva pristala da ide kuci![]()
...zet u cudu, on vodi i dovodi,kaze ne bi verovao da ne vidi svojim ocima, koliko joj je tamo lepo i koliko je nasmejana i srecna....ta mala sto on rece
"nakrivo nasadjena"vidim da ce se navici da je vodi i dovodi bez problema, ako ovako ostane, plakanje ga malo izbaci iz koloseka...
...jos onu mladju da nagovorim da proba da sestrama rodi brata i lepota jedna velika...
...neka se radjaju deca, ajde Cicak sta zabusavas![]()
Рекла сам ти да ће бити главни баја, ти накриво насађени су увек такви![]()
...moja bivsa sveki i moja prija su postale obe babe sa 37 godina, sveki se za unuki interesovala kao za lanjski sneg....a prija bi disala sa svoje unuke, to nema veze sa godinama nego sa zeljom i ljubavlju prema toj deci svoje dece...
RAzumela sam te, ali i taj sa 70 ako ima zelju moze bar da pripazi dete koje je u kolicima ili u lezi dok majka ili otac nesto ne odrade, ako zaskripi nesto moze da ih zovne....a onaj sa 40 ako ne zeli dzaba je sto moze...ona "moja" je mogla ali prosto nije htela, znaci neupotrebljivija od nekog od 70g...Nisam pisala o zainteresovanosti, volji i želji. Onaj ko ima 40 godina, može da trči za detetom od dve, tri, pet godina. Onaj ko ima 70, ne može. Sa tog fizičkog aspekta sam poredila.![]()
Nisam pisala o zainteresovanosti, volji i želji. Onaj ko ima 40 godina, može da trči za detetom od dve, tri, pet godina. Onaj ko ima 70, ne može. Sa tog fizičkog aspekta sam poredila.![]()