Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene ima svaka da vežeš kera...mož i ofcu, al nemamo,nekin sitni papkar može se veže isto.......čak i Shop&Go na ćošku i mali Maxi na drugom tjošku...

Ko me pito za kremitj KRAVICA? Vrno se nedavno iz kupivine..... el Vexy..... neutralan je, od belgijske čokolade, tako piše.. nije uopšte sladak.. nije me vuklo da probam više od kašičice.... što je čudno je l, retko se kome dešava.... jer, kad kreneš, stučeš barem pola tegle..ovaj je u nekom čamac malom plastičnom pakovanju, Ko na fotki.

....uz sta jedete te kremove? ja bi kupila, ali ne znam sa cim bi to jela...nekako mi drazi dzem od sljive ili kajsije nego ti sumnjivi kremovi....i ne kupovni dzem nego domaci ako ima, ako nema bolje nista i opet sam debela ko malo manji slon...doduse dr kaze nije to debljina to je deksazon:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Poslala sam kumu da degustira meni za svadbu. Pa mi salje slike i obqvestava:D

...mogla si i mene da poslajes sa njom da joj pomognem :lol:

....uz sta jedete te kremove? ja bi kupila, ali ne znam sa cim bi to jela...nekako mi drazi dzem od sljive ili kajsije nego ti sumnjivi kremovi....i ne kupovni dzem nego domaci ako ima, ako nema bolje nista i opet sam debela ko malo manji slon...doduse dr kaze nije to debljina to je deksazon:mrgreen:

- - - - - - - - - -

...mogla si i mene da poslajes sa njom da joj pomognem :lol:

:lol: kaze sve je probala sto je bilo

- - - - - - - - - -

Kao u filmovima... degustacija menija

Pa naravno, pozvali su sve mladence i dali termine kad mozes da dodjes da probas. Bas profesionalno

:lol: kaze sve je probala sto je bilo

- - - - - - - - - -

Pa naravno, pozvali su sve mladence i dali termine kad mozes da dodjes da probas. Bas profesionalno

Da
Slazem se
Sigurno imate mnogo jela cim ide degustacija.
To je najbolja varijanta da se stalno iznosi hrana.
I da je bude dovoljno.

- - - - - - - - - -

Moj ima novi posao, sad je velika zverka sto znaci da cu ja da kuvam i cuvam Odina non stop

Tek kad deca stignu :sad2: (zvucim kao one babe :lol: )
Ali ja navijam za muska porodiljska

To sam prvo pitala jel dovoljno kad serviraju, kaze jeste. Ima predjelo pun tanjir svega, corba, sarma, jos jedno jelo, pecenje, salata i rostilj sa krompirom. I vocna salata. Mozda je i previse...

- - - - - - - - - -

Ovde ima musko porodiljsko, ne znam tacno koliko ali ima nesto.
A jasno mi je sve sto kazes...

To sam prvo pitala jel dovoljno kad serviraju, kaze jeste. Ima predjelo pun tanjir svega, corba, sarma, jos jedno jelo, pecenje, salata i rostilj sa krompirom. I vocna salata. Mozda je i previse...

- - - - - - - - - -

Ovde ima musko porodiljsko, ne znam tacno koliko ali ima nesto.
A jasno mi je sve sto kazes...
U Srbiji se uvek jede puno mesa...
Zavisi koliko ce da traje svadba.
To obavezno dogovori kad sta da iznose, i da stoji na stolu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back