gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
Taj brod je otplovio odavno, ja sam uveliko osedeo.![]()
....ne cudi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj brod je otplovio odavno, ja sam uveliko osedeo.![]()

Ако ће ти бити лакше и мене би то изуло из ципела. Али бих оћутала да жени за касом не набијам тензију, ионако толико људи током радног времена види, свакаквих, само јој још ја надрндана фалим.
Оно што не могу ћутке да истолеришем је када ми се неко у реду набије уз леђа и дахће за врат и када кроз гужву иду са цигаром у руци.
Има и оних који све слажу и разврставају у кесе, на каси. Уместо да све потрпају у колица брзо, па се склоне у страну да не сметају и у миру сложе. Али, не! Морају да праве гужву.

Завршила раније па села на кафу. Чекам другарицу.
- - - - - - - - - -
Ако ће ти бити лакше и мене би то изуло из ципела. Али бих оћутала да жени за касом не набијам тензију, ионако толико људи током радног времена види, свакаквих, само јој још ја надрндана фалим.
Оно што не могу ћутке да истолеришем је када ми се неко у реду набије уз леђа и дахће за врат и када кроз гужву иду са цигаром у руци.
Има и оних који све слажу и разврставају у кесе, на каси. Уместо да све потрпају у колица брзо, па се склоне у страну да не сметају и у миру сложе. Али, не! Морају да праве гужву.
a kako drugacije
ja efikasno poredjam stvari na pokretnu traku, pa posle samo slektivno ubacujem u kese,..sad u torbe, to je in cuvamo prirodu, a kad ih kuci zaboravim ponovo kese
jednom sam isla u mesecnu nabavku, boga oca sam kupila..hemiju, kozmetiku, hranu..
kad je trebalo da platim, kartica ne prolazi..prva, druga, treca..tad su u tempu imali stare uredjaje, pa sam blokirala kasu ui isla do automata da probam da podignem kes
imam novca na racunu
i posl epola sata pogledam datum i vidim da mi je tog jutra istekao za sve kartice
i vratim se i kazem zeni, moram do banke, ne vracajte stvari doci cu da platim za pola sata
a iz reda me streljaju besni pogledi i zla zena je morala da prokomentarise glasno - nemas para, a kad si trpala u kolica bilo ti lepo![]()
ili sto kaze Dinja u jednom klipu, na konto tog brzog kucanja i bacanja stvari, i dok se ti boris sa kesom, ona vec nakucala tri nove korpe,
treba lepo tako kad krene da ti baca otkucano, mirno da sacekas a onda kazes, a sad zapakuj to
Zapravo ne, jer to nije njen posao.
ili sto kaze Dinja u jednom klipu, na konto tog brzog kucanja i bacanja stvari, i dok se ti boris sa kesom, ona vec nakucala tri nove korpe,
treba lepo tako kad krene da ti baca otkucano, mirno da sacekas a onda kazes, a sad zapakuj to

Meni je to brzo kucanje super al to ima samo u Lidlu.
U becu svuda tako kucaju, pa onda jos kad izdeklamuje cifru na nemackom samo skocis od straha i trpas u kesu sto brze

meni nikada ne bacaju, niti su ikada ista slomile kasirke
zapravo uvek su kul gde god da sam, msm prilagodim im se jerbo im nije lako
nikad me nisu ugrozile bacanjem namirnica po kasi![]()
da, ali tamo sam i videla da vecina pakuje sa strane, znaci sve u korpu ubace i onda lepo pakuj pored i to mi je kul, to kada su vece kupovine, ne ono jedna kesa
Znam ja da im sad nije to posai. Ali za to smo sami krivi.
Nekad su pakovali.
Mene nervira to nabacivanje svega na gomilu, pa se ti snalazi.
Ali ovo je doba konzumerizma, gde je samo vazno koliko cega prodas, nastancas i slicno, tako da me ne cudi sto je danas sve ko na pokretnoj traci.
Ne smetaju mi sporaci. Ne stopam ni sebi ni njima vreme, niti mi znaci plus minus 5 minuta.
Pa to kad ne mozes da se snadjes znaci da nisi lepo spakovala na traku po redu

e jes, satju se nerviram svuda... i u svakoj prlici..... ( :
opušteno.. kao fora, tjutiš ko ribica pa na forum jao, u redu me ebu, oni su ovaki, stoka repata keke
Dobro, u poređenju sa degenerikom kao što si ti, oni su suvo zlato.