Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако ће ти бити лакше и мене би то изуло из ципела. Али бих оћутала да жени за касом не набијам тензију, ионако толико људи током радног времена види, свакаквих, само јој још ја надрндана фалим.
Оно што не могу ћутке да истолеришем је када ми се неко у реду набије уз леђа и дахће за врат и када кроз гужву иду са цигаром у руци.
Има и оних који све слажу и разврставају у кесе, на каси. Уместо да све потрпају у колица брзо, па се склоне у страну да не сметају и у миру сложе. Али, не! Морају да праве гужву.

Pa to ti je fazon kad ne razmišljaš o drugima, jer si previše sebičan da bi to mogao. To je isti mentalitet koji će da parkira na dva mesta, baca smeće na ulici, koji ne vraća tegove u teretani nego ih razbaca po podu... njega ne zanima dal će nekom drugom to da smeta, bitno je da je on zadovoljan.

Завршила раније па села на кафу. Чекам другарицу.

- - - - - - - - - -

Ако ће ти бити лакше и мене би то изуло из ципела. Али бих оћутала да жени за касом не набијам тензију, ионако толико људи током радног времена види, свакаквих, само јој још ја надрндана фалим.
Оно што не могу ћутке да истолеришем је када ми се неко у реду набије уз леђа и дахће за врат и када кроз гужву иду са цигаром у руци.
Има и оних који све слажу и разврставају у кесе, на каси. Уместо да све потрпају у колица брзо, па се склоне у страну да не сметају и у миру сложе. Али, не! Морају да праве гужву.

meni to pakovanje na kasi ne smeta uopste
drugo je sto smo dopustili da za nase pare nam neko brzinom svetlosti kucka proizvode i baca na drugu stranu a ti treba kao na takmicenju za ginisov rekord, da pakujes i trpas u kesu.
da je to normalno, nije
e pa kad dam vec dve, tri crvene, vala cu i da popakujem proizvode kako treba

:rumenka: a kako drugacije :)
ja efikasno poredjam stvari na pokretnu traku, pa posle samo slektivno ubacujem u kese,..sad u torbe, to je in cuvamo prirodu, a kad ih kuci zaboravim ponovo kese

jednom sam isla u mesecnu nabavku, boga oca sam kupila..hemiju, kozmetiku, hranu..
kad je trebalo da platim, kartica ne prolazi..prva, druga, treca..tad su u tempu imali stare uredjaje, pa sam blokirala kasu ui isla do automata da probam da podignem kes
imam novca na racunu
i posl epola sata pogledam datum i vidim da mi je tog jutra istekao za sve kartice
i vratim se i kazem zeni, moram do banke, ne vracajte stvari doci cu da platim za pola sata
a iz reda me streljaju besni pogledi i zla zena je morala da prokomentarise glasno - nemas para, a kad si trpala u kolica bilo ti lepo :rotf:

Када потрпаш до наплате то је у реду. Али ако је неко спор и дави... То излуђује.

postoji deo gde mozete da pakujete stvari
meni je pet puta bolje kada je kasirka brza nego kada razvlaci, od toga sizim

ovako se ubrzam i ja, svi manje cekamo i provodimo vreme u redu
jos da uzme da pakuje nekom ispred mene u redu tacno mislim da se ne bih vratila u tu prodavnicu vise

- - - - - - - - - -

Zapravo ne, jer to nije njen posao.

upravo, njen posao i jeste da brzo kuca i na tome insistiraju i njeni nadredjeni
uvek mozes sve sto je naplaceno u korpu da stavis pa sa strane da spakujes,svaki maksi/idea itd ima mesta za pakovanje, samo mi nemamo naviku da ih koristimo

Znam ja da im sad nije to posai. Ali za to smo sami krivi.
Nekad su pakovali.
Mene nervira to nabacivanje svega na gomilu, pa se ti snalazi.
Ali ovo je doba konzumerizma, gde je samo vazno koliko cega prodas, nastancas i slicno, tako da me ne cudi sto je danas sve ko na pokretnoj traci.

Ne smetaju mi sporaci. Ne stopam ni sebi ni njima vreme, niti mi znaci plus minus 5 minuta.

Znam ja da im sad nije to posai. Ali za to smo sami krivi.
Nekad su pakovali.
Mene nervira to nabacivanje svega na gomilu, pa se ti snalazi.
Ali ovo je doba konzumerizma, gde je samo vazno koliko cega prodas, nastancas i slicno, tako da me ne cudi sto je danas sve ko na pokretnoj traci.

Ne smetaju mi sporaci. Ne stopam ni sebi ni njima vreme, niti mi znaci plus minus 5 minuta.

Pa to kad ne mozes da se snadjes znaci da nisi lepo spakovala na traku po redu

I da ne bude zabune. Posto je ovde uvek sve il crno il belo :mrgreen:
Uopste ne mislim na one koji kampuju kraj kase i prenoce dok se spakuju.
Ja na takve nisam jos naletela.
Ali sam naletela na nervozne ljude u redu koji sci negde zure, scaki sekund im je valjda placen, pa se nerviraju, pa sto kaze dive prevrcu ocima kad nekom treba 5 sekundi vise od propisanog da se spakuje, ili trazi sitno ili se smota sa karticom....
Mene te stvari ne nerviraju. Nervira me taj sistem gde je sve kao da smo roboti. I oni na kasi rade ko roboti. I mi moramo da pakujemo ko da smo roboti...
Ne daj boze da pitas kasirku kako je, vec dve duse bar u redu uzdahne od nestrpljenja :D

- - - - - - - - - -

Pa to kad ne mozes da se snadjes znaci da nisi lepo spakovala na traku po redu

Sta da radim.
I mi dezorganizovani idemo u soping

- - - - - - - - - -

Ja i na poslu tako.
Sem ako nije frka i moras biti brz i jurcati.
Uopste ne volim da sam okruzena ljudima i na poslu koji ne mogu da se strpe minut, pa skacu oko mene ko buve.
Nisam sporac al mrzim da me iko pozuruje.
:mrgreen:

DA, da mora da je to u pitanjuz:mrgreen:

- - - - - - - - - -

Mene najvise izludjuju turisti koji se u spicu setaju na primer na Victoria stanici u Londonu. Ko je bio zna o cemu pricam, tu stanicu poseti oko 250 000 ljudi DNEVNO. I onda dodje turista koji ima svo vreme sveta, ne zna gde ide a i ne zuri mu se i zakrci prolaz nama koji jurimo na voz. U 5 popodne

- - - - - - - - - -

Ima jedna zena sto ide sa kolicima svaki dan, ne znam gde ide u spicu al ajde. I onda stavi kolica na vrata, bukvalno na vrata. To su oni ljudi sto su bogom dani i imaju pravo na sve, pogotovo ako imaju dete

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back