Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
z:lol:
pazi vidim ko s ocima scenu..boze kad vi tako nesto napisete, moja moc vizuelizacije proradi..odmah vidim i dete koje visi na nozi, i muza koji duva, i lunu koja broji do deset pa ponovo:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
i srecan rodjendan, kome god da je bio:heart:

Hvalaaa :cmok:
Ćelavom je bio rođus.
Da se razumemo, posle ove scene matori neće dobiti tortu sve i da me moli sa šlagom i jagodama :lol:

meni su svi politicari ogavni.
ali putin..:zstidljivko:
kapiram da bih mu pojela pitu s glave i da bih ga upokojila za pola dana, ili on mene, ali ima neku harizmu jbg.:zstidljivko:

- - - - - - - - - -

Hvalaaa :cmok:
Ćelavom je bio rođus.
Da se razumemo, posle ove scene matori neće dobiti tortu sve i da me moli sa šlagom i jagodama :lol:

aaahahahahahah..ee, bas sam htela da dodjem da vas vidim..do kad ce biti torte?:))))

sretan rodjendan i od mene :heart:sad vise nije beba,sad je decacic,takoreci momcic

noc mozda nije bila nesto,al zato jutro u ledincima :zaljubljena:

50658190_332591444133649_5503689629896802304_n.jpg

U grob ce me oterati ovo ustajanje u praskozorje

ja sam skoro 7 godina radio od 7am...sad ne bih mogo...di ti je mlados... ( :

al ja sam ranoranilac ...kako starim teže mi ide ono ustaj vojsko i da sam spreman ko munja..ebiga..

- - - - - - - - - -

Ja tu novu literaturu i pisce ne čitam.Samo debelo prežvakane stvari.

čitam ponešto strano...od novijih, relativno novijih....a od domaćih ne.. ne znam kad sam domaći roman pročitao....al sam sreo Petrovića Miomira u parku sa kerom..i ispričali smo se bog zna kako...i to se računa xexe...znam da je bio u užem uzboru.....

Nemoj ti bude žao.Ja sam radio 3 godine od 6.15...razdvatri maljčiki.

au, zezno si me...... ( : e, a to je ostalo od komunizma radno vreme jer se radilo sa prozivodnjom, koja je počinjala rano uzjutra.... propala proizvodnja, a msm da tamo gde sam radio i dalje ima isto radno vreme ... mada je bolje tako ranije... zaebano kad imaš malo dete, nema gde da ga turiš, kad babe i dede zakažu...

Ja nisam imao tih problema.Problem su bile žene tj tada mlade devojke na poslu.Nije im bilo jasno što nisam uvek raspoložen...pa sam bio šonja i derpe.

Ja sam vato krivnne zahvaljujući ženama, mnigo od dir. naučio, majke mi.....na sve moguće obuke me žena slala...gomilu kodova imam stranih zahvaljujući njoj.... pošto one vole da se krve međusobno.....bio sam blažen,....

sad raditi sa žena je užas i katastrofa...dođe ti neka sa završenim ekološkim fakultetom u novoj varoši..idi bre....

- - - - - - - - - -

Jel' to za Putina? Šta mu fali, car od čoveka.

Iskreno...

- - - - - - - - - -

aj..brz sam izgleda...

mda putin car, majka rusija, a mi balimo za idolima vazda tako da sve kapiram

nego smoki pogled je pre pre prelep!
jutro i to svitanje tako odise nekim mirom, mnogo lepo i jednostavno

- - - - - - - - - -

i da bre, lunjo, srecan rodjos malcu <3
a zmua razumi, ipak je on umoran i sve, msm mogla si piskota tortu da smuckas : ))

Uspela je, sad samo još da dođe subota, da je i probamo :D
Imala sam dva otežavajuća faktora, jednog dvogodišnjaka koji mi je visio na nozi i jednog tridesetpetogodišnjaka koji je samo duvao po kući jer pravim tortu detetu a on je umoran i mrzi ga da ja pravim tortu, znači kad ga nisam isterala juče iz kuće neću nikad :lol:

- - - - - - - - - -

I da, juče je bio rođus :D

Srećan ti detetu rodjendan. :)
A kakvu si tortu pravila?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back