Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.287
Ne znam kako ijednoj ženi može da se dopada bilo koji političar 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pazi vidim ko s ocima scenu..boze kad vi tako nesto napisete, moja moc vizuelizacije proradi..odmah vidim i dete koje visi na nozi, i muza koji duva, i lunu koja broji do deset pa ponovo
i srecan rodjendan, kome god da je bio![]()

Hvalaaa
Ćelavom je bio rođus.
Da se razumemo, posle ove scene matori neće dobiti tortu sve i da me moli sa šlagom i jagodama![]()
)))
sad vise nije beba,sad je decacic,takoreci momcic
Dopadaju se pare koje idu sa zanimanjem...ti kao da nisi žensko.Ne znam kako ijednoj ženi može da se dopada bilo koji političar![]()
meni su svi politicari ogavni.
ali putin..
kapiram da bih mu pojela pitu s glave i da bih ga upokojila za pola dana, ili on mene, ali ima neku harizmu jbg.
- - - - - - - - - -
aaahahahahahah..ee, bas sam htela da dodjem da vas vidim..do kad ce biti torte?)))
)))Ja tu novu literaturu i pisce ne čitam.Samo debelo prežvakane stvari.a šta je bilo za NInovu nagradu....čitao sam samo nekog iz žirija...da je sve što im je stiglo krš i nemam pojma ko je dečko laureat, al dobro, to je do mene šo ne znam... i nisam ništa od toga proćitao nit imam želju....
U grob ce me oterati ovo ustajanje u praskozorje
Ja tu novu literaturu i pisce ne čitam.Samo debelo prežvakane stvari.
Nemoj ti bude žao.Ja sam radio 3 godine od 6.15...razdvatri maljčiki.ja sam skoro 7 godina radio od 7am...sad ne bih mogo...di ti je mlados... ( :
al ja sam ranoranilac ...kako starim teže mi ide ono ustaj vojsko i da sam spreman ko munja..ebiga..
Nemoj ti bude žao.Ja sam radio 3 godine od 6.15...razdvatri maljčiki.

Ne znam kako ijednoj ženi može da se dopada bilo koji političar![]()
Ja nisam imao tih problema.Problem su bile žene tj tada mlade devojke na poslu.Nije im bilo jasno što nisam uvek raspoložen...pa sam bio šonja i derpe.
Jel' to za Putina? Šta mu fali, car od čoveka.
Taj rad...nema veze što ti nećeš kad one oće.... pošto one vole da se krve međusobno.....bio sam blažen,....
zasto je car?Jel' to za Putina? Šta mu fali, car od čoveka.
Uspela je, sad samo još da dođe subota, da je i probamo
Imala sam dva otežavajuća faktora, jednog dvogodišnjaka koji mi je visio na nozi i jednog tridesetpetogodišnjaka koji je samo duvao po kući jer pravim tortu detetu a on je umoran i mrzi ga da ja pravim tortu, znači kad ga nisam isterala juče iz kuće neću nikad
- - - - - - - - - -
I da, juče je bio rođus![]()