Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znam da jeste, vidis da sam odmah reagovala. :))
mozda sam mogla da upakujem u malo lezernije, vise kul pakovanje :think:
,tipa Trojo, jesu svadbe i vencanja sranje, malogradjanstina i sve to, ali cisto radi istrazivanja trziista, podeli sa mnom svoje impresije oko utiska britanskih drzavljanja posle prisustva svadbi u Srbiji. Docim me narocito zanima sta je bilo od hrane na istoj plus jel se ko osasavio od rakije?

tako nekako, recimo..
izostavila si samo da na kraju u zakljucku ponovis da su svadbe malogradjanstina :lol:

Upravo sam otkrila na sajtu škole da Ministarstvo obrazovanja od ove godine uvodi specijalna IT odeljenja. Ukupno 20 dece će upisati u Jovinu gimnaziju i to je za ceo Južno-bački okrug. I stvarno će imati ozbiljne predmete.
Kad klinja bude čuo u školi za to, neće hteti da čuje ništa drugo. :sad2:
A ja tako ne volim Jovinu gimnaziju i tako ne želim da mi se dete ubija od učenja.
Ako može nešto lagano pa da dobije diplomu bez mnogo oznojaža. :aha:

Upravo sam otkrila na sajtu škole da Ministarstvo obrazovanja od ove godine uvodi specijalna IT odeljenja. Ukupno 20 dece će upisati u Jovinu gimnaziju i to je za ceo Južno-bački okrug. I stvarno će imati ozbiljne predmete.
A ja tako ne volim Jovinu gimnaziju i tako ne želim da mi se dete ubija od učenja.
pa ako ga to zanima onda mu nece biti problematicno, msm koliko god da je tesko, ako voli nece mu biti strasno ili bar ne toliko : )

Ako njega to zanima i zeli da se bavi IT sektorom, nece mu biti ni tesko, niti ce ga uplasiti ti ozbiljni predmeti, sta god taj pojam znacio.

ovo za Alisinu dilemu oko skole, za rafting nemam nista iskustveno da kazem, al kapiram da je statistika skroz na nasoj strani.
Vejo, ma znam. Meni je samo nekako žao da se detinjstvo brzo završi. A sva deca koja idu u tu gimnaziju ne dižu glavu danonoćno.
Njihovi roditelji mene ubeđuju da im deca rado uče i da obožavaju svoje obaveze, ali moja logika to ne može da prihvati.

Vejo, ma znam. Meni je samo nekako žao da se detinjstvo brzo završi. A sva deca koja idu u tu gimnaziju ne dižu glavu danonoćno.
Njihovi roditelji mene ubeđuju da im deca rado uče i da obožavaju svoje obaveze, ali moja logika to ne može da prihvati.
ja alisa kada sam pricala skoro sa nekim mamama kojima su deca ovde u osnovnim skolama- niko bre ne dize glavu od knjige
nista ja tu ne kapiram, tipa na raspustu su tri puta izasli napolje: S

ali za matematicku sam cula, ako je uopste tacno, da deca odustaju od sporta npr kada upisu matematicku, jer ne postizu sve, sve mi je to suludo nekako i deluje kao forsiranje

Što da ne. Ja bih baš volela da voli da uči, i da voli da se angažuje. Ali ova moja, već se sad vidi, ne voli da se muči. Ako ide ide, ako ne ide nema sile da je nešto animiram.
Aj se menjamo sa decom? :strika:

Upisujete prvi razred? :)
ma da : )
joj a smorih se sinoc
pre spavanja mi kaze da je mozda bolje da na dan priredbe on ne ide u vrtic
pitam ga zasto, kaze da se boji da nece lepo znati tekst
vezbali su u vrticu juce i cetiri puta ga je vaspitacica vracala, prvo je bilo previse brzo, pa previse tiho, pa previse seckanja, cetvrti put se vrv spetljao i kao vaspitacica je vikala i rekla da to mora bolje i sad je odjednom u strahu da nista ne zna

a bio je bas ponosan i danima ponavlja po kuci tekst i sada odjednom vidis da ima frku bas...
dogovor je da vezbamo svaki dan po malo do priredbe, nista drugo nije upalilo, ni to da svi grese, ni to da je normalno da nije savrseno, ni to da ce sta god da bude on i svi drugari biti super, ni to da je vapitacica samo zelela da on uradi najbolje sto moze...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back