Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogo si i meni jednu kad si vec uzimao :zkez:
Aj nek te sluzi kratko, da nadjes dragu broj 3 pa ona da ti pere i susi gacerone :zper:
:lol:
Nije problem u pranju, nego kad se veš pere bez omekšivača (koji je inače gadno njesra hemijsko), onda bude krut ko karton kad se osuši ukoliko se prethodno ne propusti petnaestak minuta kroz mašinu za sušenje.
Dakle, draga broj tri mi ne treba za pranje i sušenje veša i posteljine, nego isključivo za gužvanje i prljanje istih :per: u koju je svrhu vrlo dobrodošla :smeker: da ne kažem herzlich wilkommen.
Vidiš kako to Moca iskusno radi, dovede za vikend i onda pusti, kao što svi vrhunski ribolovci vraćaju svoj ulov u reku :kez:

Nije problem u pranju, nego kad se veš pere bez omekšivača (koji je inače gadno njesra hemijsko), onda bude krut ko karton kad se osuši ukoliko se prethodno ne propusti petnaestak minuta kroz mašinu za sušenje.
Dakle, draga broj tri mi ne treba za pranje i sušenje veša i posteljine, nego isključivo za gužvanje i prljanje istih :per: u koju je svrhu vrlo dobrodošla :smeker: da ne kažem herzlich wilkommen.
Vidiš kako to Moca iskusno radi, dovede za vikend i onda pusti, kao što svi vrhunski ribolovci vraćaju svoj ulov u reku :kez:
Nece ti biti krut ako ispiras vise puta, ja to radim, omeksivac ni mrtva stavila ne bih
Ccc ni jedna od te dve bivse te nije naucila tom triku jujuju.... e moj golube nisi naleteo na prave :lol:
Guzva se sa svalerkama, a zena sluzi da kuva i pere....sve bre da te ucim :roll:
:lol:

mislila sam da sam jedina koja ne koristi omeksivac

nego, ne znam kako vi ali mene ova promena vremena urnise ali urnise, ne znam vise sta cu sa glavom i kako pogledam u prognozu ne vidi se kraj
ja sam sinoc u brzni ubacila ves i sipala prasak, a zaboravila oplemenjivac
i em sto mi ej ves izasao krut iz masine, em sto mi fali miris oplemenjivaca
sad se mislim da ga ubacim samo na oplemenjivanje iako se osusio jer mi ej osecaj kao da nije opran

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back