- Poruka
- 121.801
Varas mestiže mi ženska za koji minut, ostaje do poneđeljka![]()

Varam i ja tebe, iskocih na dejt, mislila sam necu nigde danas pospana sam sva slogirana, al aj malo zezanja po gradu nije na odmet

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Varas mestiže mi ženska za koji minut, ostaje do poneđeljka![]()

pa mozes da ga ispravis u roku od 15 minutaZabo aj preko veze urgiraj kod taba da uvede ispravljanje posta
Nije problem u pranju, nego kad se veš pere bez omekšivača (koji je inače gadno njesra hemijsko), onda bude krut ko karton kad se osuši ukoliko se prethodno ne propusti petnaestak minuta kroz mašinu za sušenje.Mogo si i meni jednu kad si vec uzimao
Aj nek te sluzi kratko, da nadjes dragu broj 3 pa ona da ti pere i susi gacerone
![]()
u koju je svrhu vrlo dobrodošla
da ne kažem herzlich wilkommen.

Nece ti biti krut ako ispiras vise puta, ja to radim, omeksivac ni mrtva stavila ne bihNije problem u pranju, nego kad se veš pere bez omekšivača (koji je inače gadno njesra hemijsko), onda bude krut ko karton kad se osuši ukoliko se prethodno ne propusti petnaestak minuta kroz mašinu za sušenje.
Dakle, draga broj tri mi ne treba za pranje i sušenje veša i posteljine, nego isključivo za gužvanje i prljanje istihu koju je svrhu vrlo dobrodošla
da ne kažem herzlich wilkommen.
Vidiš kako to Moca iskusno radi, dovede za vikend i onda pusti, kao što svi vrhunski ribolovci vraćaju svoj ulov u reku![]()

ja sam sinoc u brzni ubacila ves i sipala prasak, a zaboravila oplemenjivacmislila sam da sam jedina koja ne koristi omeksivac
nego, ne znam kako vi ali mene ova promena vremena urnise ali urnise, ne znam vise sta cu sa glavom i kako pogledam u prognozu ne vidi se kraj