Šta trenutno radiš ? 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mina batali bre to nego davaj sliku torte da gledam :eek:

Шта да гледаш, обична плазма торта, за 10 минута се прави...и то сам синоћ у 9 једва стигла.
Нисам имала времена ове године да правим Реформ :(

- - - - - - - - - -

hajde prvo tortu pa pricaj sa svestenikom

Аха, ево само што нисам.

juuu, pa dobro nisam vređala tortu, meni je svejedno od čega je, samo da glednem neću da jedem :sad2:
odo ja na nekiposlastičarski sajt, oni neće da se beče na mene kme, kme...:p :D

- - - - - - - - - -

Mileru, sve si ti kriv, iznervirao si minku, sram te bilo uništivaču slikotorti :evil:

stavio sam na brzinu pa?

- - - - - - - - - -

Да ли стварно мислиш да ћу тиме да се бакћем :lol:

ne lozi se,malo te lozim.nisam mislio da ides kod svestenika bukvalno

- - - - - - - - - -

juuu, pa dobro nisam vređala tortu, meni je svejedno od čega je, samo da glednem neću da jedem :sad2:
odo ja na nekiposlastičarski sajt, oni neće da se beče na mene kme, kme...:p :D

- - - - - - - - - -

Mileru, sve si ti kriv, iznervirao si minku, sram te bilo uništivaču slikotorti :evil:

oprosti mi

Шта вам је, бре, људи, опустите се, морала сам да ставим погачу да се пече, са јаја ми одлетеше све капице, малој дошла другарица, лудило одједном :lol:

Недо, немој да претерујеш са гледањем :lol:

IMG_20190428_161813.jpg

Znaci ne znam sta je gore ispalo,pecenje ili torta
Ovo je vanserijski kulinarski fijasko - a sve sam spremala vec ko zna koliko puta
Sreca pa imamo jaja,rusku i neku govedju prsutu i kupus salatu koja ke prste da polizes
A i domaci sir i mlad luk

Шта вам је, бре, људи, опустите се, морала сам да ставим погачу да се пече, са јаја ми одлетеше све капице, малој дошла другарица, лудило одједном :lol:

Недо, немој да претерујеш са гледањем :lol:

:zbalavi::rida:

- - - - - - - - - -

Ма, шта, па тражила Неда :rtfm:

ma šta ja, sad ćeš mi navučeš metlu na vrat :gace:

Ovo je vanserijski kulinarski fijasko - a sve sam spremala vec ko zna koliko puta
Sreca pa imamo jaja,rusku i neku govedju prsutu i kupus salatu koja ke prste da polizes

Коју си торту спремала?

Не нервирај се, свакоме се деси, некоме често, некоме ређе.

Ја спадам у ове прве :zcepanje:

- - - - - - - - - -

:zbalavi::rida:

- - - - - - - - - -

ma šta ja, sad ćeš mi navučeš metlu na vrat :gace:

Ма види ти сад ово, само мене да пријави :rotf:

A mozda je hrana ukusna, al ti nisi u vinklu :)
Nama je sve ispalo odlicno..od svega probali po malo, sestra je za kraj spremila tortu sa kokosom I ananasom, snaja ciz I ja trufle sa rumom
I sad smo svi I horizontali :) losa strana praznika :)

Divne ste <3 : ))
Torta kapri
Smejali smo de dok smo se trudili da jedemo pecenje (na ivici otimanja za ono malo jestivih komada mesa) i dok sam vadila suvu pogacu koja se raspadala a kojom sada mozes coveka da ubijes

Tortu je dete zgrozeno pogledalo, ubedila sam ga da mora da proba jer ne mora da znaci da nije ukusna, probao je i fino rekao da ne moze - tu vec nije bilo smeha i nastupio je moj ocaj :lol:
Mm je rekao da ce kasnije a mama da ne voli slatko

Divka, ja nisam u vinklu definitivno ovih par dana ali hrana je bila izistinski grozozo :)))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back