- Poruka
- 63.764
Ја ћу сад да гледам Дела и Роднија, чекам Сабирни центар...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cicak, neosjetljivost na patnju i potrebe drugih
tj socijalna neosjetljivost i samozivost koju periodicno
demonstriras ovuda npr u ovom postu
je skoro pa fascinantna
(covek bio sa porodicom prosle nedelje da zakaze proslavu)O tome sam i ja pocela da razmisljamCicak ljudi staju tamo gde postavis granicu
Npr ako ti smeta, devojci ne odgovoris do prvog radnog dana u 10h..onda joj uzvratis poruku I kazes kada moze..u 7? Ne, moze u 10
Coveku ne odgovaras, isto pustis poruku kad prvi dan dodjes na posao
Ili, nabavis broj samo za posao, iskljucis kad izadjes ukljucis kad udjes u vinariju
Problema nema, nemoj posao da nosis kuci
Istusirala se,namazala telo,stavila deodorans,namazala serum sa kolagenom,namazala okoloocnu kremu,namazala nocnu kremu,namazala stopala,namazala ruke i sve pod budnim bobijevim okom.zuri u mene i prosto ne moze da veruje...
Vragi,
Fascinantno je to koliko mene ljudi u poslu zlostavljaju![]()
Evo npr.juce me devojka pita kad cu danas biti u vinariji, ona bi dosla da nesto vidi(a bila je 3 puta)
Ne uzima u obzir da je danas nedelja i Uskrs
Dalje, kazem joj da ne idem i pritom vec receno da sam sutra od 10h tamo , ona me na to pita da li moze u 7h ujutru da dodje.
Znaci gazenje bas onako
Jesam ja luda? Ne razumem?! Stvarno ne razumem ljude?!
Isto veceras mi neki covek salje slike i poruke kako se vratio kuci i eseje o njegovim planovima i itd itd...(covek bio sa porodicom prosle nedelje da zakaze proslavu)
Mislim koga zanima gde je on?! Prvi put se u zivotu videli?! Jel ja sad treba sa njim satima da se dopisujem?!
Odakle ljudima tolika sloboda?!
Kao da ja nemam zivot?!
Istusirala se,namazala telo,stavila deodorans,namazala serum sa kolagenom,namazala okoloocnu kremu,namazala nocnu kremu,namazala stopala,namazala ruke i sve pod budnim bobijevim okom.zuri u mene i prosto ne moze da veruje...
Jesi ozdravila?
Ne radis veceras?
to iduci put kad se sama sjetis da platis djecije radionice na vrijeme recimo zato sto neko zivi od tih para
do tada, i ti nekog zlostavljas (ako to vec zelis tako nazvati)
- - - - - - - - - -
pa nakon tih pet sest lejera
vjerojatno te ne moze prepoznat
ni nanjusit

Nisam,mada mi je bolje.gazda mi se nije javio,a onda se napravio pametan i pitao komsiju kad je dosao kod njega zasto nisam dosla.pa mi se javio i klinac koji radi nekad sa mnom zasto nisam dosla.a mi nemamo radno vreme.nekad ti javi dodji u 7,nekad u osam,nekad u 9.
I ja okrenem gazdu i malo ga nakrpim,kad sam zavrsila samo je rekao,dodji sutra u 7
- - - - - - - - - -
Mislim da on u sebi kaze,fala ti sto nisam zensko![]()

to iduci put kad se sama sjetis da platis djecije radionice na vrijeme recimo zato sto neko zivi od tih para
do tada, i ti nekog zlostavljas (ako to vec zelis tako nazvati)
- - - - - - - - - -
pa nakon tih pet sest lejera
vjerojatno te ne moze prepoznat
ni nanjusit

i naplati 
Joj bre vragi ti mene bas zlostavljas
Nemoj da pocnem o duznicimai naplati
Svoje obaveze ja redovno placam, i da drugi nama placaju kao mi, gde bi nam kraj bio
Sad bi sedela negde ispod palme, i bas bi me boleo k za sve...![]()

Pa zasto bi mislio o tudjim problemima pobogu?!e, vidis
o tome se i radi
ljudi su mahom totalno neosjetljivi
i to svi ljudi
ukljucujuci i nas
sjetimo se da problem postoji jedino kad je nas
znaci nisam jedina..samo si ti visi nivo..ja sam dezodorans, krema za stopala, krema za telo dekolte, noge do kolena, anticelulit krema od kolena do struka, krema za lice, krema za ruke, labelo..jbmti zensko 
Ни ја не бих веровала![]()

znaci nisam jedina..samo si ti visi nivo..ja sam dezodorans, krema za stopala, krema za telo dekolte, noge do kolena, anticelulit krema od kolena do struka, krema za lice, krema za ruke, labelo..jbmti zensko
![]()

Pa zasto bi mislio o tudjim problemima pobogu?!
Svako ima svoje, nema potrebe za tudjim
![]()

e, imam i dezodorans
al to, shampon i kupku dijelim sa zmuom![]()

Ja koristim posebno kupatilo.silno bih se potresla da mi neko pipa sampon ili masku
Inace sam jedina u kuci koja koristi sapun.po starinski