- Poruka
- 121.868
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno da nije
to je onaj dio kad te sprdaju i napushavaju
ko onog klinca sto je non stop vikao vuk, jbga
al sta znam...mozda tako volis
И једнако третира и ове наше што су изабрали веронауку и другу децу која иду на грађанско. И има другарски однос са њима, сви га обожавају. Причају о свему, имају дебате, поделе се за тему на за и против. Од текућих тема до абортуса рецимо. И нема осуда, само аргументи. Јако ми се то све свиђа.
Овде се сутра носе на гробље, колико знам. Па то покупе коме треба...
А мене цркве плаше, сабласне су ми. И боли ме глава од оног мириса.
ja nisam vernik , ni u crkvu ne idem
ali da, uskrs i bozic volim bas, i to kao tradiciju koju mi je usadila prabaka
koja je doduse uvek govorila da su popovi najveci nevernici, bila je vernik ali nije hajala za crkvu i popove previse
Да, није свуда исти мирис. И мени је лепо обићи, видети као архитектуру. И около је често предивно, цело имање када се лепо одржава. Али не бих смела сама ући по мраку, то је једна од ретких ствари за које немам храбрости.
Мислим да је Мира Бањац крива. Моја бака се дружила са њом. И када неког као дете видиш нормалног, а онда као вештицу која јаше тамо неке момке,... Није свеједно![]()

Не сутра, наредног, на побусани понедељак, и фарбају се посебна за њих, то је Ускрс за наше покојнике...

mozda si bila premlada da shvatis kakvo je to jahanje bilo![]()

Дивно сунчано јутро, пијем кафу, моји спавају...
Кад се пробуде,идемо у цркву.
Да ли ви носите јаја у цркву?
Код нас сви носе, па онда црква то даје онима који нису били у могућности да офарбају јаја, дому за децу и старе и незбринуте, и социјално угроженим породицама...
Moja dva zeta su svestenici.i oni zive veru.jedan je u nisu i jako skromno zive,a drugi radi na bezaniji,kadi breni i drustvu.i oni zive skromno,cetvoro dece,jedno daunov sindrom,zivot nikome nije lak.materijalno nije pecat na srecu.mada kad ih gledas zajedno,samo se ljubav vidi
Mene niko ne moze da sprda i napusava kako kazes
Ljudi svojim ponasanjem govore samo o sebi!
To je bar jasno
Moja dva zeta su svestenici.i oni zive veru.jedan je u nisu i jako skromno zive,a drugi radi na bezaniji,kadi breni i drustvu.i oni zive skromno,cetvoro dece,jedno daunov sindrom,zivot nikome nije lak.materijalno nije pecat na srecu.mada kad ih gledas zajedno,samo se ljubav vidi
Koд њега када уђеш у канцеларију само иконе, сав побожан, породица, бла бла... А онда спопада свако женско. И син му бахат, размажен. А далеко од тога да је такав једини. Па донирају, па су верници, па су покајници... Е, због таквих ти се све то смучи.naravno da nije
to je onaj dio kad te sprdaju i napushavaju
ko onog klinca sto je non stop vikao vuk, jbga
al sta znam...mozda tako volis
Sv. Dimitrije ili Sv. Dojrdje? Ova druga je moja crkva.
То је лепо.
Контам шта Дајв пише. Онај наш Бокан, идиот што је освештао градски водовод, сећаш се!?Koд њега када уђеш у канцеларију само иконе, сав побожан, породица, бла бла... А онда спопада свако женско. И син му бахат, размажен. А далеко од тога да је такав једини. Па донирају, па су верници, па су покајници... Е, због таквих ти се све то смучи.
Vasilije
- - - - - - - - - -
Duga kosa crna? Sin kao maneken isto duga crna kosa?

Vasilije
- - - - - - - - - -
Duga kosa crna? Sin kao maneken isto duga crna kosa?
A da, na Vasilija sam zaboravila. Ta je na vrh brda.
zezanje za zezanje, ali ja ne dozivljavam tako njeno ili bilo cije pisanje ovde
svako od nas nosi neki teret koji drugima izgleda beznacajno, a nama je kao stena
i nekako neke teme na ovom forumu dozivljavam kao mesto za rasterecenje
pisemo o stvarima koje nas stiskaju i ovo dodje kao cistiliste duse
dok se jednog jutra ne probudimo i shvatimo da tereta vise nema
nije nestao, nisu nam drugi pomogli da ga se resimo, ali smo ga prerasli i svim tim silnim spominjanjem ucinili sebi vise nebitnim
to je ona dobra strana ovog foruma
Nisam ja tamo videla nikakvo brdo,to je cim se skrene sa auto puta
meni je malo vapaj za paznjom kad krene s tim kilometarskim kukanjem oko trivijalnosti
pri cemu je uglavnom totalno neosjetljiva na tudje situacije
al okej vecina ljudi i jeste u tom ja, pa ja fazonu
bar dok ih nesto stvarno ne stisne

jel bas svi ili samo svi ostali?
meni je malo vapaj za paznjom kad krene s tim kilometarskim kukanjem oko trivijalnosti
pri cemu je uglavnom totalno neosjetljiva na tudje situacije
al okej vecina ljudi i jeste u tom ja, pa ja fazonu
bar dok ih nesto stvarno ne stisne