Šta trenutno čitate ?

Silmarilion od Tolkina..Čitam po drugi put i otkrivam opet nešto novo..

Ja sam mislila da je to "muska" knjiga pa je uvek zaobilazim :lol:

Mali savet: Nemojte kupovati Jadnike iz knjizare i izdavaca Vulkan jer je stampano sitnim slovima na ultra belom papiru, doslo mi je da zaplacem koliko je neprijatno za citanje... :(

I plus me nervira sto na kalsicnim knjigama pisu na koricama "od sada i na filmskom platnu" jer su ta dela milion puta do sad ekranizovana. Kira Najtli nije prva Ana Karenjina, a ni najbolja pa da bude na koricama, a tek za Jadnike i Daleko od razuzdane gomile sto im je izbor...isto katastrofa. Zasto li ne nadju grafickog dizajnera nego zalepe sliku sa neta, iz filma, i eto sarene korice i prodaje se!

Mnogo sam se iznervirala sto je lose odstampano :think:

Poslednja izmena:
Karol Bušar "Pohod Novaka Djokovića " Iskreno, ova knjiga mi je toliko dosadna da mislim da sam bacio novce. Priča o teniskim mečevima iz novije istorije i psihologija. Mene to nezanima.
Inače, "Mišković Tajkun" je odlična knjiga. Ima malo njegovih hvalisanja i priča, a mnogo više Menadžmenta. Ja preporučujem ovu knjigu

Šta da očekuješ od te izdavačke kuće, oni rade na principu uzmi pare i beži.
Loša štampa, drečave i jeftine korice. Obajavljuju stotine izdanja godišnje, a od
toga jedva da nešto ima neku književnu vrednost.

Brate, a gde sam mogla da nadjem tu knjigu? Samo u Vulkanu i Delfi knjizarama, a u Delfiju ima samo to isto izdanje, druga su rasprodata :(

Znam i ja da je Vulkan kicerica, samo vidi kako lickaju knjige kao da ce da ih prodaju na vasaru pa sto sarenije :roll:

Kako postati menadjersera:rotf:

Ja mislim da bi mogao da budem dobar Menadžer. Ne sera nego Menadžer. Onaj koji menja i uvodi inovacija. Nažalost posla u struci nema, a ne želim da radim kao prodavac.

@Tema

Čitam Hilari Klinton "Živa istorija" Užasno dosadna knjiga. Oko 170.strane sam prestao i da čitam svaku reč, pa je prelistavam. Kao i Buš, ni ružnu reč neće da kaže o svojima. Makar da su grešili...

Luka Mičeta Stefan Dečanski, pri kraju sam. U pricipu sve knjige Luke Mičete su pisane za profesionalne istoričare. Pune su nepotrebnih znanja (barem za običnog čitaoca). Npr ja čitam Stefana Dečanskog a tu je zapravo vrlo malo njega. Piše o Osmanlijama, Vizantiji, Milutinu, Urošu... svemu, a najmanje o naslovu knjige

Back