Šta trenutno čitate ?

Emanuela-Arsan-Emanuela-Engleski-_slika_O_77505813.jpg

Viceve o političarima

Nisam znao šta da čitam pa sam se setio ove male knjižice kao prelazno rešenje. Knjižicu sam kupio na sajmu knjiga u Beogradu, i pojma nisam imao da je od neke Hrvatske izdavačke kuće. Svaki 2-3. vic je da se čovek poput mene (koji se smejem jedino na slikama :hahaha: ) dobro nasmeje. Znači čak i meni su ovi vicevi izmamili smeh na lice

Marića nisam čitao, ali pošto sam radio u biblioteci i bio u dodiru i sa nekim njegovim knjigama, mogu da ti kažem da je moj odokativni utisak da bi to meni bilo dosadno.Vanja Bulić piše dobre knjige. Ne znam kakvi su mu romani (ja ne volim romane). Ja sam čitao Šmekere, Šmekerke i Sto bisera ("biseri" iz emisije Biseri), knjige su odlične.
@Tema

Pročitao sam danas Šmekerke. Generalni utisci o knjizi su mi pozitivni.
Danas sam uzeo u ruke "Miroslav Mišković Ja Tajkun " Početak je obećavajući, ali napisaću svoje generalne utiske kad pročitam ovu knjigu
Miško je napisao (ili mu je to neko drugi uradio) odličnu knjigu, pravu Menadžersku. Dugo, još od vremena studija nisam čitao takvu knjigu. Jedina mana joj je što se preterano hvali pa je pitanje dal je to sve tako...

@tema

Pročitao sam knjigu o poznatim Srpkinjama. Kao što rekoh utisci su fenomenalni.
Sad sam uzeo da čitam "Mira Furlan Totalna rasprodaja". Utisak nakon prvih tridesetak strana je da knjiga i nije nešto, ali nisu bačeni novci

Back