Bryaxis
Zainteresovan član
- Poruka
- 287
Zanima me sta se ovih dana cita kod vas? Da li i vi imate problem da zapocnete vise knjiga odjednom i tako ih citate? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me sta se ovih dana cita kod vas? Da li i vi imate problem da zapocnete vise knjiga odjednom i tako ih citate?![]()
Vredi li je citati? Citala sam Mudrost nesigurnosti, a Tabu mi je na listi, ali nikako da je kupim.Knjigu o Tabuu.
obicno i citam vise knjiga odjednom. Samo nisam brz zbog raspoloznog vremena.
Vredi li je citati? Citala sam Mudrost nesigurnosti, a Tabu mi je na listi, ali nikako da je kupim.
oujeaDa li i vi imate problem da zapocnete vise knjiga odjednom
a sinoć mi deda ostoja kupio 2-3 tolstojaKrenula sam i sa Tolstojem ali mi je pretežak za torbu
Pa ti si srećan čo'ek.a sinoć mi deda ostoja kupio 2-3 tolstoja
zar to nije Tolstojevski?i šta da kažem više taj tolstoj dobro piše
moj te nabodeNisam neki rusofil, od skoro sam se upustila u te vode.
Ćorsuze pijani, hajd na spavanje.moj te nabode![]()
Zar nema da se kupi po ovim malo vecim knjizarama tipa Laguna, Delfi?Ni manje knjizice ni vise sadrzaja o onome o cemu ne razmisljamo. S obzirom da dobar start a inace na preporuku bliske osobe koja se bavila profesionalno pisanjem - da + da. Ako nastavi onako kako je zapoceo mislim da ce tu biti jos iznenadjenja. Al prvo da je zavrsim pa ondak.
to sa kupovinom - jedva sam je nasao kod nekog lika u Novom Sadu.
Po meni, nije za nekog ko ne voli takvu tematiku. Meni je legla, jednostavna i jasna za citanje iako se knjiga bavi teskim i slozenim temama, ima dosta prakticnih saveta kako se nositi sa nesigurnoscu i na kraju, knjiga je inspirativna. Tera na razmisljanje o tome kako da se neko izbori sa vlastitim strahovima. Opet kazem, nekome nece leci, ali ko voli takvu tematiku, toplo preporucujem. Po meni, jedina mana u knjizi je ta sto se neke teme cesto ponavljaju.utisci o Mudrost nesigurnosti?
isti pisac...
Boze, boze, mislila sam da sam ja jedina koja radi takve stcari. Desava mi se da nekad pomesam dogadjaje iz knjiga.Čitam Pešona trenutno. Prvu u nizu.
I da, uvek čitam više knjiga odjednom. Krenula sam i sa Tolstojem ali mi je pretežak za torbu pa ne mogu baš kad mi se hoće.