Bryaxis
Zainteresovan član
- Poruka
- 228
Zanima me sta se ovih dana cita kod vas? Da li i vi imate problem da zapocnete vise knjiga odjednom i tako ih citate?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me sta se ovih dana cita kod vas? Da li i vi imate problem da zapocnete vise knjiga odjednom i tako ih citate?
Vredi li je citati? Citala sam Mudrost nesigurnosti, a Tabu mi je na listi, ali nikako da je kupim.Knjigu o Tabuu.
obicno i citam vise knjiga odjednom. Samo nisam brz zbog raspoloznog vremena.
Vredi li je citati? Citala sam Mudrost nesigurnosti, a Tabu mi je na listi, ali nikako da je kupim.
oujeaDa li i vi imate problem da zapocnete vise knjiga odjednom
a sinoć mi deda ostoja kupio 2-3 tolstojaKrenula sam i sa Tolstojem ali mi je pretežak za torbu
Pa ti si srećan čo'ek.a sinoć mi deda ostoja kupio 2-3 tolstoja
zar to nije Tolstojevski?i šta da kažem više taj tolstoj dobro piše
moj te nabodeNisam neki rusofil, od skoro sam se upustila u te vode.
Ćorsuze pijani, hajd na spavanje.moj te nabode
Zar nema da se kupi po ovim malo vecim knjizarama tipa Laguna, Delfi?Ni manje knjizice ni vise sadrzaja o onome o cemu ne razmisljamo. S obzirom da dobar start a inace na preporuku bliske osobe koja se bavila profesionalno pisanjem - da + da. Ako nastavi onako kako je zapoceo mislim da ce tu biti jos iznenadjenja. Al prvo da je zavrsim pa ondak.
to sa kupovinom - jedva sam je nasao kod nekog lika u Novom Sadu.
Po meni, nije za nekog ko ne voli takvu tematiku. Meni je legla, jednostavna i jasna za citanje iako se knjiga bavi teskim i slozenim temama, ima dosta prakticnih saveta kako se nositi sa nesigurnoscu i na kraju, knjiga je inspirativna. Tera na razmisljanje o tome kako da se neko izbori sa vlastitim strahovima. Opet kazem, nekome nece leci, ali ko voli takvu tematiku, toplo preporucujem. Po meni, jedina mana u knjizi je ta sto se neke teme cesto ponavljaju.utisci o Mudrost nesigurnosti?
isti pisac...
Boze, boze, mislila sam da sam ja jedina koja radi takve stcari. Desava mi se da nekad pomesam dogadjaje iz knjiga. Zato se sad trudim da citam razlicite zanrove.Čitam Pešona trenutno. Prvu u nizu.
I da, uvek čitam više knjiga odjednom. Krenula sam i sa Tolstojem ali mi je pretežak za torbu pa ne mogu baš kad mi se hoće.