Sta trenutno citate?

Vredi li je citati? Citala sam Mudrost nesigurnosti, a Tabu mi je na listi, ali nikako da je kupim.

Ni manje knjizice ni vise sadrzaja o onome o cemu ne razmisljamo. S obzirom da dobar start a inace na preporuku bliske osobe koja se bavila profesionalno pisanjem - da + da. Ako nastavi onako kako je zapoceo mislim da ce tu biti jos iznenadjenja. Al prvo da je zavrsim pa ondak.

to sa kupovinom - jedva sam je nasao kod nekog lika u Novom Sadu.

Ni manje knjizice ni vise sadrzaja o onome o cemu ne razmisljamo. S obzirom da dobar start a inace na preporuku bliske osobe koja se bavila profesionalno pisanjem - da + da. Ako nastavi onako kako je zapoceo mislim da ce tu biti jos iznenadjenja. Al prvo da je zavrsim pa ondak.

to sa kupovinom - jedva sam je nasao kod nekog lika u Novom Sadu.
Zar nema da se kupi po ovim malo vecim knjizarama tipa Laguna, Delfi?

utisci o Mudrost nesigurnosti?
isti pisac...
Po meni, nije za nekog ko ne voli takvu tematiku. Meni je legla, jednostavna i jasna za citanje iako se knjiga bavi teskim i slozenim temama, ima dosta prakticnih saveta kako se nositi sa nesigurnoscu i na kraju, knjiga je inspirativna. Tera na razmisljanje o tome kako da se neko izbori sa vlastitim strahovima. Opet kazem, nekome nece leci, ali ko voli takvu tematiku, toplo preporucujem. Po meni, jedina mana u knjizi je ta sto se neke teme cesto ponavljaju.

Back