Šta trenutno čitate - utisci i preporuke

• Začetnik teme Začetnik teme ms
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesi li pročitao čitavu? Pošto, odlična je do polovine a onda postaje zamorna. Simons je ladno mogao da izvuče nekih 250 strana i da stvori savršenstvo od knjige, al ne, morao je da ga razvuče i razvodnji :confused:
Ali je pored toga dobra knjiga, ja sam uporan i retko kada ostavljam nedovršenu ali verujem da bi mnogi odustali u jednom trenutku :lol:

Jesi li pročitao čitavu? Pošto, odlična je do polovine a onda postaje zamorna. Simons je ladno mogao da izvuče nekih 250 strana i da stvori savršenstvo od knjige, al ne, morao je da ga razvuče i razvodnji :confused:
Ali je pored toga dobra knjiga, ja sam uporan i retko kada ostavljam nedovršenu ali verujem da bi mnogi odustali u jednom trenutku :lol:

pa isto je i džordž martin uradio sa PLIV-om :lol: nemaju ljudi meru :lol:
ali je knjiga vrh svejedno

Jesi kupio knjigu ili?
U biblioteci nasoj je nece dobiti sledecih godinu dana:roll:

U biblioteci.

Sasvim slučajno sam listao policu sa izdvojenim preporukama, i kad sam video njegov naslov, nisam se dvaput mislio.

Inače mi se iz njegovih knjiga čini kao da je planinarenje i boravak u prirodi neka vrsta norveškog nacionalnog hobija, što je zaista jedna lepa pojava ako je tako.

Ja živim u gradu okružen betonom, zgradama i saobraćajem i patim za prirodom, zelenilom, mirnom površinom vode i svežim vazduhom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back