gost 213266
Domaćin
- Poruka
- 3.903
Snesko od Ju Nesbea. Nesbe je, kao i uvek, sjajan. Ne znam sta cu kad zavrsim sa Hari Hule serijalom, kako pronaci trilere na istom nivou...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

https://carobnaknjiga.rs/autori/hening-mankelSnesko od Ju Nesbea. Nesbe je, kao i uvek, sjajan. Ne znam sta cu kad zavrsim sa Hari Hule serijalom, kako pronaci trilere na istom nivou...
Hvala puno, stavio sam ovo na listu
Autor je mnogo veci i suptilniji knjizevnik od Nesbea. Meni su bile dovolje tri njegove knjigeSamo što je Valander mnogo uštogljeniji i dosadniji od Harija Hulea![]()
U nedostatku prevedenih izdanja, uvek bi dobrodoslo i izdanje na engleskomAutor je mnogo veci i suptilniji knjizevnik od Nesbea. Meni su bile dovolje tri njegove knjige
sa Harijem, ponavlja se sve, a i uplasila sam se da u malom gradu Oslo niko vise nece ni preziveti.
Ima mnogo dobrih skandinavskih ( uglavnom svedskih) autora krimi romana, imam ja na repertoaru
desetinu njih, ali ne znam koliko su prevodjeni u Srbiji.

Mnogo volim skandinavske trilere. Nesbe i Hule serijal (a i ostale,bez Hulea) su mi baš zabavni i zanimljivi,za razliku od Valandera,koji mi više deluje kao uštogljeni stari računovođa nego kao policajac. No,mišljenja (i ukusi) se razlikuju..Autor je mnogo veci i suptilniji knjizevnik od Nesbea. Meni su bile dovolje tri njegove knjige
sa Harijem, ponavlja se sve, a i uplasila sam se da u malom gradu Oslo niko vise nece ni preziveti.
Ima mnogo dobrih skandinavskih ( uglavnom svedskih) autora krimi romana, imam ja na repertoaru
desetinu njih, ali ne znam koliko su prevodjeni u Srbiji.
Izvolte ( a imam ih jos nekolicinuU nedostatku prevedenih izdanja, uvek bi dobrodoslo i izdanje na engleskom![]()