- Poruka
- 6.833
Ako si procitao tekst, cudi me da ne zakljucujes da nije tebi upucen?
pitam ,jer samo bru zli i ja pisali o slicnim stvarima ...nista strasno
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si procitao tekst, cudi me da ne zakljucujes da nije tebi upucen?
Ne znam zbog cega su sad moje godine bitne? 76-to sam godiste...
Tvoja odluka je tvoja odluka...
Sto se tice boks kluba kod Vukovog spomenika, to ne znam, reci ce ti drugi.
A kad odes u ns, idi u wing chun klub Wisdom Warriors.- Klub vodi Arsenije Jelovac, odlican majstor, samo idi na probni trening koji je i besplatan to te nista ne kosta da vidis. Sve najbolje...
Dakle moze li neko da mi predlozi dobar boks klub u Bg? Ponavljam bilo bi super da je u oklini Vukovog spomenika ali i ako nije - nije problem.
ovo ti pisem iz secanja ...dakle ne znam dal jos postoji bokserski klub ''fontana'' novi bgd. pa onda ,ako se ne varam imas ok ,klub u francuskoj ulici,beogym, samo sto oni rade rekreativno.
ali ,ako postoji ''fontana'' ,idi u taj klub ,ako ti nije tesko i daleko...mozda ja gresim ,mozda se u medjuvremenu otvorio jos neki dobar, bokserski klub...idi vidi pa odluci
hahaha sto volim kada krenete da se macujete ovako
kao na temi o WC.
umesto da se nadjete na nekoj poljani vi ovde prdite![]()
ej citao sam onamo na wc temi, to je bilo sve samo ne "razmena teorije"
kao i ovde. svodi se na to kao kada se pokace deca od 6 pa svaki tvrdi da je njegov tata jaci![]()
Gde su ljudi tu su i slabosti! Nije lako biti nepristrasan. Svi mi znamo za ono sto sam napisao (neki iskreno i ne znaju i boli ih doope) ali covek se izgubi. Bitno je samo da bude smiren dok pise i kada oseti da se uznemirio da izadje iz sobe i klikne log out, pa da se vrati kasnije kada se smiri.
Bas bih voleo tebe da vidim kako ces se ponasati u diskutovanju a kada je nesto za sta si ti zaludjen u pitanju i kada je stavljeno u centar na resetanje.
Pa i ja isto..... I ja sam odlucio da se smirim, jer nema potrebe....Pogotovo sto uopste nisam takav uzivo, i onda samo dzabe ljudi sticu lose misljenje..... A inace sam forum shvatao kao neki opusteniji vid komunikacije, nikada na nekom formlanom razgovoru ne bih pricao sto sve ovde pricam, ali bas upravo je t i car foruma, sto se ljudi ne skrivaju i ne ulizuju nego bas ono kazu sve sto misle nema da progutaju nesto kao sto obicno rade uzivo jer je nekulturno nesto reci nekom u lice....Bar meni, ne mogu, nisam takav covek.
Pa sta mislis,neko ko trenira WC na ulici bi kopao oci,a bokser ne bi?
Kontam da moze da posluzi ako se bijes protiv nekog ko ne zna,ali stavljati WC ispred boksa je smesno.
Ocigledno da nisi osetio udarac boksera,zato i pricas ovako.