Šta to radiš kume!???

Trudim se da budem dobar ili da se makar ne primeti da sam loš hahaha...Ali ako se potpuno vladaš po hrišćanskim načelima za tebe nema uživanja u životu...Važno je da napraviš unutrašnji kompas koji te usmerava i govori ti šta je dobro i loše...A to je danas dosta subjektivno...I da držiš savest stalno uključenu čak i ako je nekad ne poslušaš da je ipak čuješ...

Ma mogu to da zabiju tamo gde sunce ne sija...:lol:
Prave od hrišćanstva imitaciju islama...Samo pravo hladno zlo je greh...
Pazi nisam baš pristalica te ''savršene'' čistoće čak volim nekad da vidim kad napada prašina...Nekako da osećaj ''starog'' našem ionako starinskom nameštaju...
Radim pomalo nerviram se zbog jedne osobe koja ne može da se o dluči šta želi čas ovako čas onako...Bzvz...

Da imam i ja jednog druga traži da se izuvaš uvek gde god da uđeš u kuću makar i u pretsoblje sve mu je savršeno čisto...To je odraz nekog unutrašnjeg kompleksa...Ok je da se izuvaš ali u normalnom svetu se ponude papuče al kod njega jok.A opet znam ljude koji sam pacovima što ne žive..Trudim se da ne razmišljam o svim otkačenostima današnjice regulišem stres...Previše vesti previša priča i buke sa svih strana koja te skreće sa onog što si naumio u Svom životu i uvlači u živote drugih...Zato ne pratim medije uopšte već par godina...

Back