Sta to fali danasnjoj vlasti u Srbiji?

Decko, Sloba je toliko zaduzio Srbiju da ni tvoji unuci nece dug otplatiti.

Naravno, to je u Srbiji tajna...

Svaki tenk koji je stradao kosta preko MILION DOLAR, avion jos mnogo vise, a sta mislis koliko kosta jedan dan ratovanja u Hrvaskoj ili Bosni?

Hej, celo vreme rata se nije radilo normalno ili nikako, a zbas li ti sta to znaci???

A rat je trajao 10 godina....

Amerikanci, bogata i ogromna zemlja zemlja, jos dan dana,s posle skoro pola veka osecaju posledice Vijetnama, a mala i jadna Srbija?

Osecace posledice tog rata jos najmanje tri generacije unapred.

E ovoliko bisera nisam procitao od juce,a i to je bilo citajuci neki tvoj umni post...stvarno bilo kakav drugi komentar na ovo sto si napisao bio bi suvisan !

Decko, Sloba je toliko zaduzio Srbiju da ni tvoji unuci nece dug otplatiti.

Naravno, to je u Srbiji tajna...

Svaki tenk koji je stradao kosta preko MILION DOLAR, avion jos mnogo vise, a sta mislis koliko kosta jedan dan ratovanja u Hrvaskoj ili Bosni?

Hej, celo vreme rata se nije radilo normalno ili nikako, a zbas li ti sta to znaci???

A rat je trajao 10 godina....

Amerikanci, bogata i ogromna zemlja zemlja, jos dan dana,s posle skoro pola veka osecaju posledice Vijetnama, a mala i jadna Srbija?

Osecace posledice tog rata jos najmanje tri generacije unapred.

Paz ovog:roll: S' obzirom da si pripadnik superiorne "bojbodjanske" rase suvishe plitko razmisljash:lol: Care ratujesh kad morash! To niko ne voli i najmanje o chemu ljudi razmisljaju su nekakvi milioni dolara. Pogotovu kada se radi o ljudskim zivotima koji su vredniji od svih dolara na ovom svetu. SVE drzave ratuju i brane se onda kada moraju. I one najcivilizovanije i najmiroljubive.

kakvih ugovora? data je pozitivna studija o izvodljivosti koja nije nikakav ugovor. pokrenuti su pregovori o ugovoru o stabilizaciji i asocijaciji. i to je to.
svaka bilateralna pomoc srbiji koja je dosla je dosla kao pocetna namera eu da 'podrzi demokratsku novu vlast' (recimo, od nestasice struje), a i sve vece beneficije koje smo jednostrano dobili su se desile do 'tramsformacije vojislava' u neproduktivnog tupog blejaca o kosovu. onda su krenule blokade.

svi ugovori koje je Srbija potpisala sa EU potpisani su za vreme vlada V. Kostunica....bolno ali istinito.

Svi, generalno svi kukaju na vlast u Srbiji....

Te ovo, te ono....Nesto zakukuljeno i zamumuljeno...

Ja bio tamo pre tri godine i blago receno se zaprepastio: Na sve strane se gradi, zida hiljade novih privatnih radnji, supermarketa, raznih proizvoda, domacih i uvoznih, koliko zelis...

Na osnovu drecanja i kukanja ja sam mislio da nema nicega, da je pola stanovnistva u kontejnerima, a kad ono...Nikada se nije toliko gradilo... Subotica, Novi Sada, Beograd, Mladenovac......Milina bre!

Kafane, kafici - puni naroda...maldi obuceni po poslednjoj modi....

STA SRBI USTVARI HOCE??

Da zivite kao Svedjani? Kao Norvezani? Svajcarci?...

A svakih 40 godina da ratuju......

E to ne moze braco....

Vi morate jos duuuuuugo ispastati nakaradnu politiku Srbije u zadnjih 20 godina.

Bilo ko da je na vlasti.

Jos je neverovatno dobro kako je moglo biti. Budite srecni i cutite!

Koju KONKRETNU primedbu imate na vlast u Srbiji danas?

Srbiji fali covek koga su kreteni roknuli.
On je bio jedini covek koji je mogao da srbiju uvede u mnogo uspesnije vode, od ove danasnje.
Danas ne postoji takav kalibar politicara u srbiji, niti ce se pojaviti u neko skorije vreme.
Ova danasnja srbija je samo bleda senka od onog za sta stvarno ima kapaciteta, veoma tuzno vreme za srbiju, nazalost.

Srbiji fali covek koga su kreteni roknuli.
On je bio jedini covek koji je mogao da srbiju uvede u mnogo uspesnije vode, od ove danasnje.
Danas ne postoji takav kalibar politicara u srbiji, niti ce se pojaviti u neko skorije vreme.
Ova danasnja srbija je samo bleda senka od onog za sta stvarno ima kapaciteta, veoma tuzno vreme za srbiju, nazalost.

Na ovim prostorima su isprepletani interesi politicke elite Britanije,Nemacke i Rusije tako da je pitanje koliko one zele da se neko u Srbiji pita gde i sta Srbija zeli.

Na ovim prostorima su isprepletani interesi politicke elite Britanije,Nemacke i Rusije tako da je pitanje koliko one zele da se neko u Srbiji pita gde i sta Srbija zeli.

Naravno da su isprepletani interesi velikih sila, mada ne toliko koliko se misli.
Djindjic je bio pragmatican politicar a pre svega odlucan. Odlucnost koju je on posedovao je itekako potrebna srbiji, da bude ono sto ( pokusala da bude, pogresnim putem ) ustvari i jeste, politicki i ekonomski lider na balkanu

Naravno da su isprepletani interesi velikih sila, mada ne toliko koliko se misli.
Djindjic je bio pragmatican politicar a pre svega odlucan. Odlucnost koju je on posedovao je itekako potrebna srbiji, da bude ono sto ( pokusala da bude, pogresnim putem ) ustvari i jeste, politicki i ekonomski lider na balkanu
Odlika svih naših političara je da ne znaju ništa ali zato pričaju svašta.Inicijalna zasluga tog Đinđića je uništenje industrije(zastarela je !!??:hahaha:,sagradićemo novu,bolju,:D,uvozićemo kvalitetnije i bolje(đubre) i fabrike su ''prodate'' u bescenje,bez ''vizije'' o kojoj je on toliko pričao...lako se pecate na prazne priče i samo to vam treba.:lol:

Mnogo vise su isprepleteni interesi sto se njega tice Britanije i Nemacke.

A koliko je bitan ovaj prostor za strane politicke elite najbolje ti govori podatak da u proslosti kad se donosila neka vazna odluka, a koju su na zapadu ili istoku procenili da nije u skladu sa njihovim interesima ovde dodje do nasilnog prevrata ili uklanjanja politickih lidera.

Odlika svih naših političara je da ne znaju ništa ali zato pričaju svašta.Inicijalna zasluga tog Đinđića je uništenje industrije(zastarela je !!??:hahaha:,sagradićemo novu,bolju,:D,uvozićemo kvalitetnije i bolje(đubre) i fabrike su ''prodate'' u bescenje,bez ''vizije'' o kojoj je on toliko pričao...lako se pecate na prazne priče i samo to vam treba.:lol:

Ebiga da je ta industrija prodavana pocetkom 90-h dobila bi se relana cena, ovako, uzimalo se onoliko koliko je moglo da se dobije ( prodaja je bila neminovna ) uzmi za primer opel da ne idemo dalje, jedva je prodat i to uz garancije nemacke drzave ( u vidu kinte ) drugacije ne bi nikad bio prodat.
Djindjiceva snaga nije bila toliko u njegovoj viziji, njegova snaga je bila u tome kako je na njega gledao svet.
Interesantan bi bio i razvoj oko problema kosovo

Mnogo vise su isprepleteni interesi sto se njega tice Britanije i Nemacke.

A koliko je bitan ovaj prostor za strane politicke elite najbolje ti govori podatak da u proslosti kad se donosila neka vazna odluka, a koju su na zapadu ili istoku procenili da nije u skladu sa njihovim interesima ovde dodje do nasilnog prevrata ili uklanjanja politickih lidera.

Mozda malo objasnis?

Svi, generalno svi kukaju na vlast u Srbiji....

Te ovo, te ono....Nesto zakukuljeno i zamumuljeno...

Ja bio tamo pre tri godine i blago receno se zaprepastio: Na sve strane se gradi, zida hiljade novih privatnih radnji, supermarketa, raznih proizvoda, domacih i uvoznih, koliko zelis...

Na osnovu drecanja i kukanja ja sam mislio da nema nicega, da je pola stanovnistva u kontejnerima, a kad ono...Nikada se nije toliko gradilo... Subotica, Novi Sada, Beograd, Mladenovac......Milina bre!

Kafane, kafici - puni naroda...maldi obuceni po poslednjoj modi....

STA SRBI USTVARI HOCE??

Da zivite kao Svedjani? Kao Norvezani? Svajcarci?...

A svakih 40 godina da ratuju......

E to ne moze braco....

Vi morate jos duuuuuugo ispastati nakaradnu politiku Srbije u zadnjih 20 godina.

Bilo ko da je na vlasti.

Jos je neverovatno dobro kako je moglo biti. Budite srecni i cutite!

Koju KONKRETNU primedbu imate na vlast u Srbiji danas?

Ajde mrs bre ti ces da nas prosvetlis.......mnogo se tripujes:roll:
Trebamo da ispastamo jel?Mladjan Dinkic i ostala banda treba da nas pljackaju?
Milina?:lol:Da te pitam nesto decko jesi li na grbaci majke i oca i kakvo ti je finansijsko stanje?Jesi li izgubio posao(ovako a mozda i zbog veza i vezica.....npr moja keva je izgubila posao zbog disine rodjake koja o tom poslu pojma nema i jos joj je platu povecao....a moju kevu koja se razbijala od posla je oterao u ***** 5 godina pred penziju!).Alo covece koliko naroda je otpusteno?Koliko ljudi nezaposleno?Jesmo li dobili taj jebeni sengen nakon 8 godina jahanja ovih kurta i murta?Jel nam otisao deo drzave?Narod skapava a ti mi seres tu nesto daj usima se pokri kako te nije sramota bre!Jos povecavaju cene da bi sto vise stavili u svoj lopovski dzep!Uvozimo ono sto vec imamo,zemljoradnici zive ne znajuci sta im sutra sleduje(kao i ostatak naroda)!Ljudi koji zavrse fakultet ako nemaju vezicu ili nisu u vladajucoj stranci mogu ***** da poduvaju!I ajde sad mi reci da je ovo utopija,ima jos dosta da se pise........

SVI ugovori izmedju EU i Srbije su potpisani za vreme vlade V. Kostunice (uglavnom prve vlade).
Proveri jos jednom.
tuzno ali istinito
tesko cemo ici dalje, dok ti, ne ne proveris, vec se elementarno ne informises o tome.
2000. godine, odmah nakon revolucije smo potpisali sporazum(ugovor) sa eu o pomoci eu srbiji. to nije imalo veze sa tim ko je u vladi, (tada chak jos ni djindjic nije postao premijer, vec je bila ona prelazna vlada), vec sa samim chinom promena.
dobili smo pozitivnu studiju o izvodljivosti (koja nije ugovor, ponavljam, vec samo obicna pocetna studija), i za vreme vlade kostunice(-dinkic-labus-vuk...) poceli pregocore o sporazumu (ugovor) o stabilizaciji i asocijaciji, koji su posle godinu dana prekinuti i upali smo u blokadu, bez ikakvog postignutom sporazuma.

svi preferencijali i beneficije od eu u pogledu trgovine i politicke saradnje smo dobili jos u pocetnom periodu, i docnije, periodu kada je i sam vojislav jos uvek imao spiku- evropski put je prioritet.

dakle, chinjenice

Ajde mrs bre ti ces da nas prosvetlis.......mnogo se tripujes:roll:
Trebamo da ispastamo jel?Mladjan Dinkic i ostala banda treba da nas pljackaju?
Milina?:lol:Da te pitam nesto decko jesi li na grbaci majke i oca i kakvo ti je finansijsko stanje?Jesi li izgubio posao(ovako a mozda i zbog veza i vezica.....npr moja keva je izgubila posao zbog disine rodjake koja o tom poslu pojma nema i jos joj je platu povecao....a moju kevu koja se razbijala od posla je oterao u ***** 5 godina pred penziju!).Alo covece koliko naroda je otpusteno?Koliko ljudi nezaposleno?Jesmo li dobili taj jebeni sengen nakon 8 godina jahanja ovih kurta i murta?Jel nam otisao deo drzave?Narod skapava a ti mi seres tu nesto daj usima se pokri kako te nije sramota bre!Jos povecavaju cene da bi sto vise stavili u svoj lopovski dzep!Uvozimo ono sto vec imamo,zemljoradnici zive ne znajuci sta im sutra sleduje(kao i ostatak naroda)!Ljudi koji zavrse fakultet ako nemaju vezicu ili nisu u vladajucoj stranci mogu ***** da poduvaju!I ajde sad mi reci da je ovo utopija,ima jos dosta da se pise........

E da da dodam....uzimaju krdit od MMF-a za sta?:per:

Back