Sta to fali danasnjoj vlasti u Srbiji?

Vidi bogati!

Ti se pitas u kom ratu su bile ove vlasti!

Pa nije svet od njih poceo....

Sloba im je zabiberio taj dug, pa se sada nesretnici vade kako naju i umeju!

Sta ti mislis je Slobine dugove lako otplatiti!?

da su zaboravljeni??

malo morgen.

Ti si opsednut sa Slobom...nesto gadno je uslo u tebe pa te sad u mozak jede...Sloba nije zaduzivao Srbiju,sve i da je hteo,zapad mu nije davao!!!

Svuda na svetu postoji korupcija u partijama. Pa zbog necega su i clanovi partija i zbog necega si i bore da dodju na vlast. Ne mislis da toga ima negde iz pukog patriotizma? Nemoj biti naivan

Svet me ne zanima, gledam samo Srbiju.
Ova vlada je najgora postpetooktobarska (izuzimajuci Zivkovicevu koja je bila katastrofalna)
Cak je i Kostunica za ove bio velemajstor.
I naveo si samo gomilu opravdanja za nerad, neka kisele plodove, pomenuo si rezultate (nisi rekao koje) i gomilu filosofskih opstih mesta.
Ukoliko mozes daj konkretne odgovore potkrepljene primerima.

Poslednja izmena:
P.S.
naravno da ne treba da ratujemo sa NATO, to niko nijeni pomenuo i nema smisla da se bavis takvim izmisljotinama. Jednostavno ne treba da ulazimo u NATO zbog svega sto su nam ucinili.
A partijska podela plena, laganje, zavisno pravosudje i korupcija definitivno nisu demokratska tekovina kako ti pokusavas da predstavis...ili ti mozda smatras da je to u redu?
A sa ljudima JESU izgubili svaki dodir....lazu ih, mazu pred izbore i na kraju nista. Kada ojadjeni narod sece prste ili pokusava da se besi zbog stanja do kojeg ih je nezinteresovana drzava dovela, politicara nema nigde. Ne zanima ih kako narod zivi i koji su narodni problemi.

P.P.S. nisi odgovorio mista za Cedu iz Silerove i ekipu?

Svi, generalno svi kukaju na vlast u Srbiji....

Te ovo, te ono....Nesto zakukuljeno i zamumuljeno...

Ja bio tamo pre tri godine i blago receno se zaprepastio: Na sve strane se gradi, zida hiljade novih privatnih radnji, supermarketa, raznih proizvoda, domacih i uvoznih, koliko zelis...

Na osnovu drecanja i kukanja ja sam mislio da nema nicega, da je pola stanovnistva u kontejnerima, a kad ono...Nikada se nije toliko gradilo... Subotica, Novi Sada, Beograd, Mladenovac......Milina bre!

Kafane, kafici - puni naroda...maldi obuceni po poslednjoj modi....

STA SRBI USTVARI HOCE??

Da zivite kao Svedjani? Kao Norvezani? Svajcarci?...

A svakih 40 godina da ratuju......

E to ne moze braco....

Vi morate jos duuuuuugo ispastati nakaradnu politiku Srbije u zadnjih 20 godina.

Bilo ko da je na vlasti.

Jos je neverovatno dobro kako je moglo biti. Budite srecni i cutite!

Koju KONKRETNU primedbu imate na vlast u Srbiji danas?

Ne fali im ništa, imaju višak... državne potrošnje.

ma fali im koshtunica, da jos malo neproduktivno tupi o kosovu.
i logicno, magistar velja da nas izbavi iz ekonomske krize.
Kostunica jeste bio neproduktivan ali za ove sadasnje je prava pcelica Maja.
Samo jedan mali primer. Najvise ugovora koji Srbiju priblizavaju EU potpisano je upravo za vreme vlade Vojislava Kostunice za koga se tvrdi da je protiv EU! I to za vreme njegove prve vlade, bez DS-a!
P.S. I dinar je bio stabilniji, bilo je vise inostranih ulaganja i ljudi nisu sebi odsecali prste zbog ocaja u kome se nalaze.

Najvise ugovora koji Srbiju priblizavaju EU potpisano je upravo za vreme vlade Vojislava Kostunice za koga se tvrdi da je protiv EU!

kakvih ugovora? data je pozitivna studija o izvodljivosti koja nije nikakav ugovor. pokrenuti su pregovori o ugovoru o stabilizaciji i asocijaciji. i to je to.
svaka bilateralna pomoc srbiji koja je dosla je dosla kao pocetna namera eu da 'podrzi demokratsku novu vlast' (recimo, od nestasice struje), a i sve vece beneficije koje smo jednostrano dobili su se desile do 'tramsformacije vojislava' u neproduktivnog tupog blejaca o kosovu. onda su krenule blokade.

Ja bio tamo pre tri godine i blago receno se zaprepastio: Na sve strane se gradi, zida hiljade novih privatnih radnji, supermarketa, raznih proizvoda, domacih i uvoznih, koliko zelis...

Na osnovu drecanja i kukanja ja sam mislio da nema nicega, da je pola stanovnistva u kontejnerima, a kad ono...Nikada se nije toliko gradilo... Subotica, Novi Sada, Beograd, Mladenovac......Milina bre!

Kafane, kafici - puni naroda...maldi obuceni po poslednjoj modi....

STA SRBI USTVARI HOCE??

Da zivite kao Svedjani? Kao Norvezani? Svajcarci?...

A svakih 40 godina da ratuju......

E to ne moze braco....

Vi morate jos duuuuuugo ispastati nakaradnu politiku Srbije u zadnjih 20 godina.

Bilo ko da je na vlasti.

Jos je neverovatno dobro kako je moglo biti. Budite srecni i cutite!

Koju KONKRETNU primedbu imate na vlast u Srbiji danas?

ovaj je glup(napominjen admina da ovo nije psovka vec zakljucak)

Da, to su upravo i moje impresije.

Ponašanje tih što kukaju je potpuno iracionalno, u pitanju je bolest.

Najgori deo nije što kritikuju postpetooktobarske vlasti, već što veličaju pretpetooktobarske.
Bilo je, kažu, mnogo bolje za vreme mudre vlasti JUL-a i Aleksandra Vučića. Tada nije bilo ovih nestašica "vazdušnih opasnosti" i "šizela."

u srbiji nikad nije bilo gladnih od drugog svetskog rata dok ih danas ima 500.000
Tihi, ti si rekao da se snalaziš, da se baviš malom privredom te da zarađuješ OK
i možeš da priuštiš da tu i tamo odeš u Šarm aš-Šejh, ili kupiš notebook sa Blu-ray plejerom.

To dokazuje da i svi ostali građani imaju iste prilike kao ti, samo ih ne koriste.

Back