BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
Svakom je njegovo najgore a uglavnom je svuda isto.
U Srbiji je DALEKO BOLJE nego sto bi bilo za ocekivati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakom je njegovo najgore a uglavnom je svuda isto.
ne lupaj banacanine. znamo tvoju pricu odavno.
U Srbiji je DALEKO BOLJE nego sto bi bilo za ocekivati.
to mogu srpski neprijatelji da izjave
hbe se njima za nas
lepo covek kaze nemas ti .....
Vidi bogati!
Ti se pitas u kom ratu su bile ove vlasti!
Pa nije svet od njih poceo....
Sloba im je zabiberio taj dug, pa se sada nesretnici vade kako naju i umeju!
Sta ti mislis je Slobine dugove lako otplatiti!?
da su zaboravljeni??
malo morgen.
ne lupaj banacanine. znamo tvoju pricu odavno.

Svuda na svetu postoji korupcija u partijama. Pa zbog necega su i clanovi partija i zbog necega si i bore da dodju na vlast. Ne mislis da toga ima negde iz pukog patriotizma? Nemoj biti naivan
Svi, generalno svi kukaju na vlast u Srbiji....
Te ovo, te ono....Nesto zakukuljeno i zamumuljeno...
Ja bio tamo pre tri godine i blago receno se zaprepastio: Na sve strane se gradi, zida hiljade novih privatnih radnji, supermarketa, raznih proizvoda, domacih i uvoznih, koliko zelis...
Na osnovu drecanja i kukanja ja sam mislio da nema nicega, da je pola stanovnistva u kontejnerima, a kad ono...Nikada se nije toliko gradilo... Subotica, Novi Sada, Beograd, Mladenovac......Milina bre!
Kafane, kafici - puni naroda...maldi obuceni po poslednjoj modi....
STA SRBI USTVARI HOCE??
Da zivite kao Svedjani? Kao Norvezani? Svajcarci?...
A svakih 40 godina da ratuju......
E to ne moze braco....
Vi morate jos duuuuuugo ispastati nakaradnu politiku Srbije u zadnjih 20 godina.
Bilo ko da je na vlasti.
Jos je neverovatno dobro kako je moglo biti. Budite srecni i cutite!
Koju KONKRETNU primedbu imate na vlast u Srbiji danas?
Imas li neki kometar o tome ZASTO ti se ne dopada danasnja vlast u Srbiji?
e dobro,treba biti poshten i priznati ovo je odradjeno na obostrano zadovoljstvo i nas i nashih zapadnih partnera
jedan od retkih uspesha zes-a

Kostunica jeste bio neproduktivan ali za ove sadasnje je prava pcelica Maja.ma fali im koshtunica, da jos malo neproduktivno tupi o kosovu.
i logicno, magistar velja da nas izbavi iz ekonomske krize.
Mnooooogo veliki visak!Ne fali im ništa, imaju višak... državne potrošnje.
Bolje na obostrano zadovoljstvo, no samo na njihovo.
Najvise ugovora koji Srbiju priblizavaju EU potpisano je upravo za vreme vlade Vojislava Kostunice za koga se tvrdi da je protiv EU!
Svi, generalno svi kukaju na vlast u Srbiji....
Ja bio tamo pre tri godine i blago receno se zaprepastio: Na sve strane se gradi, zida hiljade novih privatnih radnji, supermarketa, raznih proizvoda, domacih i uvoznih, koliko zelis...
Na osnovu drecanja i kukanja ja sam mislio da nema nicega, da je pola stanovnistva u kontejnerima, a kad ono...Nikada se nije toliko gradilo... Subotica, Novi Sada, Beograd, Mladenovac......Milina bre!
Kafane, kafici - puni naroda...maldi obuceni po poslednjoj modi....
STA SRBI USTVARI HOCE??
Da zivite kao Svedjani? Kao Norvezani? Svajcarci?...
A svakih 40 godina da ratuju......
E to ne moze braco....
Vi morate jos duuuuuugo ispastati nakaradnu politiku Srbije u zadnjih 20 godina.
Bilo ko da je na vlasti.
Jos je neverovatno dobro kako je moglo biti. Budite srecni i cutite!
Koju KONKRETNU primedbu imate na vlast u Srbiji danas?
Da, to su upravo i moje impresije.Svi, generalno svi kukaju na vlast u Srbiji....
Tihi, ti si rekao da se snalaziš, da se baviš malom privredom te da zarađuješ OKu srbiji nikad nije bilo gladnih od drugog svetskog rata dok ih danas ima 500.000

Da, ali posle je poludeo. Isti Koštunica koji je pobedio na izborima 2000. uprkos Miloševićevoj kampanji "Ne glasajte za Nato stranke"Najvise ugovora koji Srbiju priblizavaju EU potpisano je upravo za vreme vlade Vojislava Kostunice