Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
- 13.290
oko čega se to gložite, oko skijanja ili oko letovanja ili oko toga što vas vuku za nos jer se primate ko sobarice na svaki mig
Svega po malo!

Da li se ja primam ili ne to je moj problem
!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oko čega se to gložite, oko skijanja ili oko letovanja ili oko toga što vas vuku za nos jer se primate ko sobarice na svaki mig

!ala si znatizeljan bogte ha ha.
naravno da nije lako naci posao, ali nekako svi kvalitetniji ljudi koje znam ga ipak imaju. nije uvek do sistema, nesto je i do tebe.
a za ovo drugo. kakav novac, kakvi rakuni?daj nam to malo sochnije.
*** nikad dosta infoa........
)
Oprosti, mislio sam ne sve ugovore o priblizavanju Srbije i EU a ne razne protokolarne ugovore o pomoci, saradnji...tesko cemo ici dalje, dok ti, ne ne proveris, vec se elementarno ne informises o tome.
2000. godine, odmah nakon revolucije smo potpisali sporazum(ugovor) sa eu o pomoci eu srbiji. to nije imalo veze sa tim ko je u vladi, (tada chak jos ni djindjic nije postao premijer, vec je bila ona prelazna vlada), vec sa samim chinom promena.
dobili smo pozitivnu studiju o izvodljivosti (koja nije ugovor, ponavljam, vec samo obicna pocetna studija), i za vreme vlade kostunice(-dinkic-labus-vuk...) poceli pregocore o sporazumu (ugovor) o stabilizaciji i asocijaciji, koji su posle godinu dana prekinuti i upali smo u blokadu, bez ikakvog postignutom sporazuma.
svi preferencijali i beneficije od eu u pogledu trgovine i politicke saradnje smo dobili jos u pocetnom periodu, i docnije, periodu kada je i sam vojislav jos uvek imao spiku- evropski put je prioritet.
dakle, chinjenice
mene iskreno mrzi ovo da chitav, ali vidim da se radi o glas&kurir ekipi.
ne znam samo je li ono dinkic u svojih 8 dobijenih sporova protiv njih, upakovao i ovo.
ako bi bilo i drugih relevantnijih izvora, bilo bi dobro.
najbolji ili ne, nije me zanimalo. ja sam pitao konkretno za lopovluk.
Svega po malo!
Da li se ja primam ili ne to je moj problem!

.... ako je dincic i co najbolje sto ova zemlja ima mozemo kolektivno da se samoubijemo
Овај "простор" (M
A koliko je bitan ovaj prostor za strane politicke elite najbolje ti govori podatak da u proslosti kad se donosila neka vazna odluka, a koju su na zapadu ili istoku procenili da nije u skladu sa njihovim interesima ovde dodje do nasilnog prevrata ili uklanjanja politickih lidera.
...to što uvodi evropske standarde pogrešnim redosledom...
И ово је тачно, веома.Decko, Sloba je toliko zaduzio Srbiju da ni tvoji unuci nece dug otplatiti.
Naravno, to je u Srbiji tajna...
Svaki tenk koji je stradao kosta preko MILION DOLAR, avion jos mnogo vise, a sta mislis koliko kosta jedan dan ratovanja u Hrvaskoj ili Bosni?
Hej, celo vreme rata se nije radilo normalno ili nikako, a zbas li ti sta to znaci???
A rat je trajao 10 godina....
Amerikanci, bogata i ogromna zemlja zemlja, jos dan dana,s posle skoro pola veka osecaju posledice Vijetnama, a mala i jadna Srbija?
Osecace posledice tog rata jos najmanje tri generacije unapred.
И ово је тачно, веома.
Али, мора се признати и да се ови после Злободана нису баш превише претргли.![]()
I vama nedostaje jedan Gvantanamo,ali biće i to uskoro.Srbima fali jedan pravi lider da dodje na vlast (C. Jovanovic recimo)!

I vama nedostaje jedan Gvantanamo,ali biće i to uskoro.![]()
Srbima fali jedan pravi lider da dodje na vlast (C. Jovanovic recimo)!
zasto Ceda?
Da rehabilituje svoje drugare iz Silerove? (znas onu dvojicu koji su ubili Djindjica)
Toplo se nadam da će Čeda da zatraži albansko državljanstvo i ode u Tiranu,dok je vreme.

'ajde ne laži.Zasto toliko mrzite ljude koji su opredeljeni za demokratiju?!?!![]()
'ajde ne laži.Pričom o demokratiji pokrivate primitivizam,kriminal i pljačku koje izvozite prvo kod nas a vaš lobista Čeda vas štiti.
![]()

Zasto toliko mrzite ljude koji su opredeljeni za demokratiju?!?!![]()