Sta to fali danasnjoj vlasti u Srbiji?

ala si znatizeljan bogte ha ha.
naravno da nije lako naci posao, ali nekako svi kvalitetniji ljudi koje znam ga ipak imaju. nije uvek do sistema, nesto je i do tebe.

a za ovo drugo. kakav novac, kakvi rakuni? :lol: daj nam to malo sochnije.

:mrgreen:*** nikad dosta infoa........
Naravno da nije.....obecajvaju radna mesta..bogami i prazne.....ali ne zaposljavaju*(mada bi se to moglo racunati kao ispunjeno obecanje,mislim ono"Puno radnijh mesta" itd.....:lol:)
http://209.85.129.132/search?q=cach...5+oktobra&cd=1&hl=en&ct=clnk&client=firefox-a :mrgreen:

tesko cemo ici dalje, dok ti, ne ne proveris, vec se elementarno ne informises o tome.
2000. godine, odmah nakon revolucije smo potpisali sporazum(ugovor) sa eu o pomoci eu srbiji. to nije imalo veze sa tim ko je u vladi, (tada chak jos ni djindjic nije postao premijer, vec je bila ona prelazna vlada), vec sa samim chinom promena.
dobili smo pozitivnu studiju o izvodljivosti (koja nije ugovor, ponavljam, vec samo obicna pocetna studija), i za vreme vlade kostunice(-dinkic-labus-vuk...) poceli pregocore o sporazumu (ugovor) o stabilizaciji i asocijaciji, koji su posle godinu dana prekinuti i upali smo u blokadu, bez ikakvog postignutom sporazuma.

svi preferencijali i beneficije od eu u pogledu trgovine i politicke saradnje smo dobili jos u pocetnom periodu, i docnije, periodu kada je i sam vojislav jos uvek imao spiku- evropski put je prioritet.

dakle, chinjenice
Oprosti, mislio sam ne sve ugovore o priblizavanju Srbije i EU a ne razne protokolarne ugovore o pomoci, saradnji...
Te bitne ugovore su potpisivale vlade V. Kostunice.

M
A koliko je bitan ovaj prostor za strane politicke elite najbolje ti govori podatak da u proslosti kad se donosila neka vazna odluka, a koju su na zapadu ili istoku procenili da nije u skladu sa njihovim interesima ovde dodje do nasilnog prevrata ili uklanjanja politickih lidera.
Овај "простор" (:roll: ) више није толико битан као раније, у том је добар део приче.

Decko, Sloba je toliko zaduzio Srbiju da ni tvoji unuci nece dug otplatiti.

Naravno, to je u Srbiji tajna...

Svaki tenk koji je stradao kosta preko MILION DOLAR, avion jos mnogo vise, a sta mislis koliko kosta jedan dan ratovanja u Hrvaskoj ili Bosni?

Hej, celo vreme rata se nije radilo normalno ili nikako, a zbas li ti sta to znaci???

A rat je trajao 10 godina....

Amerikanci, bogata i ogromna zemlja zemlja, jos dan dana,s posle skoro pola veka osecaju posledice Vijetnama, a mala i jadna Srbija?

Osecace posledice tog rata jos najmanje tri generacije unapred.
И ово је тачно, веома.
Али, мора се признати и да се ови после Злободана нису баш превише претргли. :roll:

И ово је тачно, веома.
Али, мора се признати и да се ови после Злободана нису баш превише претргли. :roll:

ti i ovaj blajbinger lazete tako bezobrazno da je to strasno

Slobodan Milosevic nije Srbiju zaduzio ni za 1 evro

Ne zato sto nije hteo nego zato STO NIJE MOGAO, jer smo imali sankcije i nismo bili clanica UN , MMF i Svetske banke

zato sram te bilo da te bude nadridemokrato

Back