Sta to fali danasnjoj vlasti u Srbiji?

ti i ovaj blajbinger lazete tako bezobrazno da je to strasno

Slobodan Milosevic nije Srbiju zaduzio ni za 1 evro

Ne zato sto nije hteo nego zato STO NIJE MOGAO, jer smo imali sankcije i nismo bili clanica UN , MMF i Svetske banke

zato sram te bilo da te bude nadridemokrato

Nemaš pojma koliko si u pravu.

Nije nas zadužio jer nije mogao, da je mogao pitanje da li bi i naši čukunj unuci bili u stanju da vrate taj dug. Ovako, pošto nije mogao da uzima kredite za ratovanje potrošio je sve što se u zemlji potrošiti dalo, izvukao je sirotinji i crno ispod noktiju.

Ono što nije otišlo na ratovanje završilo je na privatnim računima po Kipru i kojekakvim offshore poreskim rajevima. Čisto da se nađe Miri i malom Marku za crne dane.

1. Da ne budete vise izolovani.
2. Da napredujete u svakom pogledu
3. Da se Srbija sto pre prikljuci Evropskoj Uniji itd itd.
Na osnovu cega to tvrdis? Na osnovu ispraznih fraza koje nam poturaju ili na osnovu kohabitacije sa SPS? Ili mozda na osnovu njegovog druzenja sa ubicama Zorana Djindjica?

Pa taj isti Cedica je valjda najkorumpiraniji politicar u Srbiji. 2000. godine je izjavio da mu je jedino bogatstvo 5.000CD-a a sada kuca na Dedinju, tajkunski dzipovi i blindirana kola, hacijenda u Zemunu, Madera, letovanja i zimovanja na mondenskim mestima uz obaveznu svitu telohranitelja i dadilja. Lepo je rekao da mu ruke nisu bas najcistije..........I sve to sa 250.000 dinara prihoda!!!
Kaze "Da Srbija radi" i "Da se isplati dobar posao a ne dobra sema"...alo bre, to kaze lik koji je naprasno diplomirao 6. oktobra i koji nema ni dan radnog staza van politike.
Kaze da javne funkcije ne treba da budu partijski plen a odmah je svoje pulene uglavio u razne apotekarske ustanove, Borbe itd.
Kaze "detajkunizacija Srbije" a tajkuni ga licno finansiraju.
Kaze "demokratizacija drustva" a iz svoje stranke je izbacio svakoga ko se nije slagao sa njegovim misljenjem (Lecic, Petrovic, Samardzic, B.Srbljanovic...)
Insistira na gradjanskoj opciji a u prvi plan je isturio onog nekulturnog, prostog, nevaspitanog Zorana Ostojica, brata po kulturi Velje Ilica...
Samo budala moze da veruje takvom coveku.
Oprosti ali takva alava i mutna osoba ne moze da nikoga vodi u EU, da vadi iz izolacije i da predvodi napredak. On samo moze da predvodi muski pevacki hor u Zabeli!

Znam ga koliko i ti, ni manje ni vise. Covek ima viziju, realan je, gleda stvari onako kako jesu, on ne laze ko Boris Tadic & co.

A otkud ti znas koliko ga ja dobro poznajem , ne verujem da ga bolje poznajes od mene.
On ima viziju ali viziju gradi na zapadu zaboravljajuci istok, poput Siptara koji su gradili viziju na zapadu pa im istok otvorio oci da zapad nije svemoguc.:)

Off Topic!

1. ovo je napisao jedan Srbin: "U tekstovima nekolicine mlađih srpskih pisaca sam naišao na "samnom".
2. Skoro sam poslala SMS najboljem drugu gde sam ga pitala "Hoćeš li sa mnom...?", na šta mi je on skrenuo pažnju da se "sa mnom" piše spojeno...elem, uzmem ja pravopis i nabijem mu na nos njegovu grešku... Sad, zanima me koliko bi vas to napisalo spojeno, ali iskreno, pošto sam pitala ljude oko sebe, i mnogi su mi rekli da se piše spojeno!

Vidis, vecina Srba nisu sigurni da li se pise odvojeno ili spojeno, a kamo li ja Albanac! :)

Poslednja izmena:
Svi, generalno svi kukaju na vlast u Srbiji....

Te ovo, te ono....Nesto zakukuljeno i zamumuljeno...

Ja bio tamo pre tri godine i blago receno se zaprepastio: Na sve strane se gradi, zida hiljade novih privatnih radnji, supermarketa, raznih proizvoda, domacih i uvoznih, koliko zelis...

Na osnovu drecanja i kukanja ja sam mislio da nema nicega, da je pola stanovnistva u kontejnerima, a kad ono...Nikada se nije toliko gradilo... Subotica, Novi Sada, Beograd, Mladenovac......Milina bre!

Kafane, kafici - puni naroda...maldi obuceni po poslednjoj modi....

STA SRBI USTVARI HOCE??

Da zivite kao Svedjani? Kao Norvezani? Svajcarci?...

A svakih 40 godina da ratuju......

E to ne moze braco....

Vi morate jos duuuuuugo ispastati nakaradnu politiku Srbije u zadnjih 20 godina.

Bilo ko da je na vlasti.

Jos je neverovatno dobro kako je moglo biti. Budite srecni i cutite!

Koju KONKRETNU primedbu imate na vlast u Srbiji danas?

a sto stalno otvaras teme.........mi bre ispastamoooooooooo sa ovakvim temama.........pa pogledaj gde je srbija paa ce ti sve biti jasno.mislim stvarno:(

Back