Sta tacno zene tracare

• Začetnik teme Začetnik teme TRAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne, znam ja sta je tracarenje i nije nuzno da to moraju biti ruzne stvari o nekome.
Interesuje me jer moja zena je upoznala neku drugaricu na poslu i od jednom je pocela da razmenjuje poruke sa njom.
Pre joj je bilo 150 mesecno dosta, i jos joj ostane. Sada trosi i po 250poruka samo na njenom broju.
Pa me interesuje sta vi (ZENE) morate da kazete jedna drugoj toliko da potrosite toliko poruka mesecno.
A sto se epiteta trachare vezuje za zene je verovatno taj sto ti nisi u takvom drustvu koje tracari,ali veruj mi zene znaju mnogo gore i perverznije da tracare od muskaraca.
Nemoj da mislis da ja branim muskarce,ali znam za zenske razgovore gde sam stao zbunjen u trenutku i pitao se da li sam dobro cuo.

Tebe interesuje sta tvoja zena mora da kaze koleginici toliko, a ne sta neke tamo nepoznate zene sa krste pricaju...ili mislis da je svaka zena ista kao tvoja? :roll:
Dakle, pitaj svoju zenu zasto "tracha" pre nego sto otvoris temu na krsti glupo prebacujuci (uslovno receno) lose osobine tvoje zene na kompletan zenski rod - posto je to odlika ogranicenih ljudi

"Zeno, sta toliko pricas sa tom koleginicom, pitao sam zene sa krste sta one trachaju misleci da cu dobiti realan odgovor o tome sta ti pricas koleginici, ali realan odgovor o tebi mi mozes dati samo ti."
I to je to, nema dileme :)

Tebe interesuje sta tvoja zena mora da kaze koleginici toliko, a ne sta neke tamo nepoznate zene sa krste pricaju...ili mislis da je svaka zena ista kao tvoja? :roll:
Dakle, pitaj svoju zenu zasto "tracha" pre nego sto otvoris temu na krsti glupo prebacujuci (uslovno receno) lose osobine tvoje zene na kompletan zenski rod - posto je to odlika ogranicenih ljudi

"Zeno, sta toliko pricas sa tom koleginicom, pitao sam zene sa krste sta one trachaju misleci da cu dobiti realan odgovor o tome sta ti pricas koleginici, ali realan odgovor o tebi mi mozes dati samo ti."
I to je to, nema dileme :)

Eh, mislis da ce da kaze zeni da je bas on ogovara...tj tracari o njoj sa koleginicama na Krsti? :lol:

Nije li ovo neka šovinistička tema kojom posredno želi da se ukaže da žene tračare?!
crazy-1.gif

Ne tracarim. Pricamo o svemu i svacemu (o aktuelnoj politickoj vlasti - tu se konstruktivna pljuvacina podrazumeva, o svetskoj krizi, cenama nafte, o knjigovodstvu, muzici, filmovima, procitanom, desavanjima u gradovima gde zivimo, gde smo bile, sta smo radile, poslu, o sportskim aktivnostima i hobijima, odmoru, o zdravlju i zdravstvu, alternativnoj i klasicnoj medicini, Izmenimo ponekad recept neke domace mesavine koja pomaze pri odredjenoj bolesti/recepte za kolace, o modi, informatici, pravu..itd. nekad samo cutimo i gledamo se.
Pisanje poruki me smara..zato uvek pozovem i dogovorim se za vidjanje. Sem kad je neki gotivan lik u pitanju. Tad rado kuckam sa skracenim noktima na moj shebani touch ekran. :mrgreen:

Tracarim naravno.. :lol:
Komentarisem Milosevu novu devojku koja ima zute zube, ili Jovaninu haljinu sa vencanja koju je verovatno pre toga nosila na plazu, ili Draganine bezobrazno skupe cipele koje su joj bile preko potrebne, iako nema ni 2 iste solje za kafu, ili Radetovu novu frizuru jer celav izgleda kao robijas... :lol: i tako to... ;)
Evo cure, sada znate sta zene tracare.. ;)

Back