Sta tacno zene tracare

• Začetnik teme Začetnik teme TRAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Interesuje me sta tacno zene tracare.
O kojim temama pricaju sa svojim drugaricama,a sa drugima to nikada nebi.
Molim zene za komentare.

Ja sa drugaricama pričam o poslu, filmovima i onome što čitamo, o hrani, garderobi, o novcu i putovanjima. Popričamo malo o mojoj i njenoj porodici/momcima, toliko da znamo da je sve u redu, i onda uglavnom razgovaramo o malo apstraktnijim stvarima. O drugim ljudima pričamo samo ako postoji konkretan razlog (bolest, svadba itd.).

Pričaju o svim onim strašnim prljavim malim tajnama iz seksa. Da li mu je mali, ako je mali koliko je mali i da li je baš mali. Je l ko mrtva letva ili se malo pomera, je l mu smrdi iz usta, da li je obrijao dlake ispod miške, je l ostavlja kapi od urina po šolji ili direkt po dasci, kakve su mu bradavice i koliko puta mu je pao.

Molim zene za komentare.

Mislim da ti ne znas sta znaci trach..
Pricati ruzne stvari nekom iza ledja...jeste trachanje
Pricati o intimnim temama sa drugaricama nije trachanje.
Btw, muskarci su podcenjeni kao trachare, ne znam sto se ovaj epitet vezuje za zenu, ali muskih trachara ima koliko hoces..

Molim zene za komentare.

Ono o cemu zene pricaju sa svojim prijateljicama ili prijateljicom a ni sa kim drugim ne bi, nije tracarenje vec poveravanje nekih intimnih stvari..
To su valjda "price u poverenju" a ne tracevi..
Tracarenje je kada pricas lose o nekome njemu iza ledja, a kome pricas to nije vazno, ne moraju da budu drugarice
I uglavnom onima koji tracare( a nisu to samo zene vec i muskarci) je bitno da trac sto vise puta i sto vise ljudi ispricaju..
Malo ti je kontradiktorno pitanje

Tračevi su uglavnom o onim ljudima za koje mi negde osećamo ili doživljavamo kao bolje ili uspešnije u bilo čemu od nas. Izjeda nas crv zavisti i veliki osećaj nepravde i onda opletemo po nekome da bismo mu našli neku falinku i tako malo smirili svoju uzburkanost. A lepo treba da gledamo svoja posla, uživamo u životu, čitamo Dostojevskog...toliko lepih stvari, a tračarenje je samo jedan sport bez osvojenih poena.

Ne, znam ja sta je tracarenje i nije nuzno da to moraju biti ruzne stvari o nekome.
Interesuje me jer moja zena je upoznala neku drugaricu na poslu i od jednom je pocela da razmenjuje poruke sa njom.
Pre joj je bilo 150 mesecno dosta, i jos joj ostane. Sada trosi i po 250poruka samo na njenom broju.
Pa me interesuje sta vi (ZENE) morate da kazete jedna drugoj toliko da potrosite toliko poruka mesecno.
A sto se epiteta trachare vezuje za zene je verovatno taj sto ti nisi u takvom drustvu koje tracari,ali veruj mi zene znaju mnogo gore i perverznije da tracare od muskaraca.
Nemoj da mislis da ja branim muskarce,ali znam za zenske razgovore gde sam stao zbunjen u trenutku i pitao se da li sam dobro cuo.

Ne, znam ja sta je tracarenje i nije nuzno da to moraju biti ruzne stvari o nekome.
Interesuje me jer moja zena je upoznala neku drugaricu na poslu i od jednom je pocela da razmenjuje poruke sa njom.
Pre joj je bilo 150 mesecno dosta, i jos joj ostane. Sada trosi i po 250poruka samo na njenom broju.

Pa me interesuje sta vi (ZENE) morate da kazete jedna drugoj toliko da potrosite toliko poruka mesecno.
A sto se epiteta trachare vezuje za zene je verovatno taj sto ti nisi u takvom drustvu koje tracari,ali veruj mi zene znaju mnogo gore i perverznije da tracare od muskaraca.
Nemoj da mislis da ja branim muskarce,ali znam za zenske razgovore gde sam stao zbunjen u trenutku i pitao se da li sam dobro cuo.

jesi li siguran da je drugarica u pitanju :hahaha::hahaha::hahaha:

ako jeste mozda ogovaraju kolege, direktora sefa :)

Back