Sta su windows apps xxx.appinstaller i koji je ekvivalent tome na linux?

Umri_muski

Stara legenda
Poruka
75.069
Vidim ponudu na MS sajtu da instaliram pieces OS da bi mi sve bilo uredno i da sve povezuje preko copilota...
A trazio sam na search, neki addon za FF da bih mogao da imam zapamcene seanse razgovora sa copilota za export ili da ostanu dostupne, posto me copilot upozorava da cuva samo par zadnjih a ostalo brise FIFO principom..

Pa da pitam staje apps, jel to neka vrsta windows 10 addona, da ne bude vise addon samo zabrowsere nego kao skript dodaci za opsys...
prednosti i narocito mane...

Jer npr FF addons su postali prava nocna mora da ih sklonis posle...ostane ti sljama nevidjeno , plus memory leakage koje FF nikako da prizna a ima ga...

Sa novim dodacima copilot je postao ugodan i interesantan, e samo jos i da sve cuva jos i da moze bolji cross linking i bilo bi super, verovatno bih vise aktivnosti imao u njemu , umesto sto koristim svoje notebook aplikacije koje imaju mogucnost crosslinkinga i exporta, pa mogu da radim search, stvaranje koncentrisanih stranica sadrzaja i da to izvozim u native i u pdf formatu...
Cak bih progutao i to sto me copilot upozorava da ce pristupati svim stranicama, svim sadrzajima koje imam na disku i svemu sta pozeli , sto naravno nije ni malo pozeljno...

Back