Šta su nam ostavili preci?

"бунџије, и то увек на исправној "страни", што је посебна посластица за изнурену али јаку српску душу."

ako smo na ispravnoj strani, kako to da smo tolko iznureni und napaćeni?

tu ti se nešto ne gađa, moja ti..

"бунџије, и то увек на исправној "страни", што је посебна посластица за изнурену али јаку српску душу."

ako smo na ispravnoj strani, kako to da smo tolko iznureni und napaćeni?

tu ti se nešto ne gađa, moja ti..

Зашто постављаш ствари на један нелогичан начин? Мислим, јел' то намерно или случајно - услед твоје огорчености?

Па наравно да смо изнурени од свег тог буњења током протеклих векова а снага се огледа у томе што и даље не пристајемо на нешто што је против нашег бића (било националног било индивидуалног).

Зашто постављаш ствари на један нелогичан начин? Мислим, јел' то намерно или случајно - услед твоје огорчености?

Па наравно да смо изнурени од свег тог буњења током протеклих векова а снага се огледа у томе што и даље не пристајемо на нешто што је против нашег бића (било националног било индивидуалног).

to naše biće svi nešto baš uznemiravaju i maltretiraju i nikako da ostave na miru, jel'da?

jel mora bas svakoj budali da se objaqsni zasto je ziv, ko ga je stvorio, oklem mu jezik, ime, rodbina, kuca, drzava?

tip se trudi iz petnih zila da bude smesan, da se primeti. to mozda pali kod napetih curavca, al ne ovde.
prijavite ***** i dalje od ovog topika

pa moš i muruz, ali da li misliš da je dovoljno da se neki ljudi (igrom slučaja) rode u istoj teritoriji, da bi imali iste životne interese?

Свашта. :lol:
Па овде не причамо о животним, свакодневним и индивидуалним интересима.
Да те подсетим шта је тема - "Шта су нам оставили преци?" Дакле, ради се о нечему што нас све повезује у један народ.

Свашта. :lol:
Па овде не причамо о животним, свакодневним и индивидуалним интересима.
Да те подсетим шта је тема - "Шта су нам оставили преци?" Дакле, ради се о нечему што нас све повезује у један народ.

da i ja tebe podsetim, tema su Podele i Predrasude.
pa u tom pravcu ako možeš nešto..
kako nas te podele i predrasude povezuju?
Da li neko ispada iz igre ako ih raskrinka, ili je važno da ostane u igri i naiebe zajedno sa ostalima..

Back