Шта су дозвољени извори?

• Začetnik teme Začetnik teme RIA77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

RIA77

Elita
Poruka
15.971
Један исти јутјуб извор неком је дозвољен извор, а некима се означава као недозвољен извор.
Како може један исти канал бити истовремено и дозвољен и недозвољен извор ?
Јел то зависи од расположења модератора ?

Један исти јутјуб извор неком је дозвољен извор, а некима се означава као недозвољен извор.
12 година на форуму а ниси схвато да смо сви једнаки али су неки једнакији!

Mislim da se to odnisi na postavljanje teme na politici. Jos nisam uspeo da postavim
temu na politici,a da ne bude odmah obrisana :P

12 година на форуму а ниси схвато да смо сви једнаки али су неки једнакији!
Нисам, нисам још читао господина Орвела.
Dozvoljeni izvori važe samo za otvaranje teme. Ne i za postove.
Промакао ми је тај део правилника ?

imas na Politici pravilnik za otvaranje trema.ako se desi da neka tema promakne , kasnije se zakljuca ili obrise
https://forum.krstarica.com/threads/vazno-pravilnik-foruma-politika.781514/

ta tema je zakljucana od strane moderatora
После пар сати од моје пријаве!
Рецимо, отворена је тема, без извора, линка: https://forum.krstarica.com/threads...la-zene-zapalicemo-grad.957767/#post-45407652
на моју примедбу да нема линка добио сам одговор:
длинк.PNG

И види се да је модератор убацио линк!
То је пример доброг модерисања јер, можда је постављач заборавио да линкује вест?
Стракс би то закључао и довиђења. Не би му пало на памет да каже постави линк а тек да то он уради.
Оно, одмах иде ђоном!
Кажите модераторима да пре закључавања упуте поруку постављачу да окачи извор а не одмах кључ. Кључ је лоша модерација. Кључ је ако се крше правила а не ако се заборави.

Zavisi od pravilnika PDF-a. Na nekim PDF je to dozvoljeno, a ne nekima nije. Lično ja sam isto protiv toga da se otvori tema samo sa video snimkom sa YouTube. Prvo napiši neki tekst, onda daj link kao izvor informacije osim u slučaju ako je to tvoja autorska tema, tek onda možeš da ubaciš i i video.

Zavisi od pravilnika PDF-a. Na nekim PDF je to dozvoljeno, a ne nekima nije. Lično ja sam isto protiv toga da se otvori tema samo sa video snimkom sa YouTube. Prvo napiši neki tekst, onda daj link kao izvor informacije osim u slučaju ako je to tvoja autorska tema, tek onda možeš da ubaciš i i video.
Написао сам текст и дао извор, тема затворена јер је извор недозвољен.
Тема није ни замишљена да се отвори само са видео клипом.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back