gost 250074
Poznat
- Poruka
- 9.075
whey 1.5 mericu s ovsenim + cottage cheese + krastavac/paradajz + mango/banana na kraju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... ne bi trebalo da skodi.Sad sam upravo "junkovao" projice i palacinku sa kremom. Mora da se da malo oduska... ne bi trebalo da skodi.
Sad sam upravo "junkovao" projice i palacinku sa kremom. Mora da se da malo oduska... ne bi trebalo da skodi.
. Ali ti ostaješ uporan da se igraš sa kalorijama. Kalorije su na posledenjem mestu.
O pravilnoj kombinaciji i rasporedu obroka ipak pokušaj sam da saznaš (to je isto zanimljiva i vrlo bitna oblast). Od dodataka ishrani su ti u početku potrebni vitamini i minerali kao i omega 3. Sve ostalo može i ne mora ali bez pravilne ishrane nema napredka ni u jednom cilju.
)

A vitamine da li oni mogu da se uzimaju npr. preko multivite? Ja sam ranije dok su moji roditelji kupovali pio po 2-3 case dnevno, ali sam onda procitao o hipervitaminozi... i prestao, mada tada uopste nisam vezbao, verovatno su sada potrebe mnogo vece? Jel pije neko jogurt Fit Effect koja sadrži L karnitin i Q10 sagorevač masti... na ambalaži piše da je kobajagi klinički dokazano da smanjuje procenat masti u organizmu, al pitam se koliko je to samo propaganda a koliko istina? Msm. meni ne treba neko dodatno sagorevanje masti jer sam ih davno sagoreo, ali cenim da radi preventive nije loše svakodnevno piti litar Fit Effect-a...
inače, pre nekog vremena sam pročitao da ipak nije preporučljivo često konzimirati mlečne proizvode, uključujući tu i jogurt... izuzimam Ella sir.
Jel pije neko jogurt Fit Effect koja sadrži L karnitin i Q10 sagorevač masti... na ambalaži piše da je kobajagi klinički dokazano da smanjuje procenat masti u organizmu, al pitam se koliko je to samo propaganda a koliko istina? Msm. meni ne treba neko dodatno sagorevanje masti jer sam ih davno sagoreo, ali cenim da radi preventive nije loše svakodnevno piti litar Fit Effect-a...
inače, pre nekog vremena sam pročitao da ipak nije preporučljivo često konzimirati mlečne proizvode, uključujući tu i jogurt... izuzimam Ella sir.
Jes,za te fit slim karnitin jogurte,bzvz,realno ima tu l karnitina ali su to smesno male doze,tipa 10 puta manje od onih koje se unose suplementima,a opste je poznato da je l karnitin jako slab i u velikim dozama...licno sam ga pila pre par godina...zali boze bacenog novca,toliko
bolje uzmite bio balans,ima sve probiotske kulture,lep ukus,1% mm (citaj nista ,to je zanemarljivo malo),i nizu cenu poprilicno od tog sa l karnitinom
Od jutros:
I - 4 kuvana jajeta, 400g zelene salate, 50g ovsenih, 2 dl jogurta + 2 omege3 i 1 ALA
II - Skuša 400g, 200g krastavac 400g kupus + 2 omege3 i 1 ALA
III - Skuša 400g, 400g krompira, 400g kupusa, 2 paradajza + 2 omege3 i 1 ALA (ovo je posle treninga)
115 kg / 15% BFKoliko imas kga sada? Nismo se odavno culi? Ja sam se stesao, ki manekencic izgledam sad.....nekako mi gay! (i dalje sam za mnoge "prenabildovan" ali nije to vise stari bRu )
Brus koliko možeš uraditi sklekova i zgibova?
Koliko imas kga sada? Nismo se odavno culi? Ja sam se stesao, ki manekencic izgledam sad.....nekako mi gay! (i dalje sam za mnoge "prenabildovan" ali nije to vise stari bRu )
115 kg / 15% BF

.
[Ne_Vazim_Se];25269589:shta je uopshte bioimpedanca?![]()