rak/skorpija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sibirska:
Vau, blago tebizlatica:Ja sam Vodolija/Vaga.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Razumem te potpuno o cemu pricas. Ja imam drugaricu Vodoliju/Blizanci, toliko je spontano smotana, da prosto ispadne sarmantno kako to izvede.Chiara:Vau, blago tebizlatica:Ja sam Vodolija/Vaga.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Dupli vazduh. Ti letis, bukvalno
. Imam drugaricu koja je ista kombinacija kao ti i druga koji je dupli Blizanac, svaki put kad izadjem sa njima samo strepim sta ce ovog puta da se desi
. Uvek naprave neko sra..e
, tipa ispolivaju sve oko sebe picem, ili nesto zakace u prolazu i razbiju... Sve u svemu, veselo je sa vama
.
Nestasna Ameba:Razumem te potpuno o cemu pricas. Ja imam drugaricu Vodoliju/Blizanci, toliko je spontano smotana, da prosto ispadne sarmantno kako to izvede.Chiara:Vau, blago tebizlatica:Ja sam Vodolija/Vaga.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Dupli vazduh. Ti letis, bukvalno
. Imam drugaricu koja je ista kombinacija kao ti i druga koji je dupli Blizanac, svaki put kad izadjem sa njima samo strepim sta ce ovog puta da se desi
. Uvek naprave neko sra..e
, tipa ispolivaju sve oko sebe picem, ili nesto zakace u prolazu i razbiju... Sve u svemu, veselo je sa vama
.
![]()