Sta ste u horoskopu?

Sta ste u horoskopu?

• Ovan

• Bik

• Blizanac

• Rak

• Lav

• Devica

• Vaga

• Skorpija

• Strelac

• Jarac

• Vodolija

• Ribe

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
To nema veze sa sistemima kuća jer su kod svih ASC/DSC i MC/IC isti a ostalo je ono što se razlikuje.
Problem je u programima koji očigledno nisu svi jednako precizni.
Najbolje je koristiti astro.com, on se pokazao kao najtačniji.

Ima veze, ako AC pada na sredinu dva znaka, osama II, XII se moze odrediti njihova jacina, drugim recima onaj koji nosi podznak.

Pomenuo sam opciju Plasidus jer bolji programi imaju sisteme kuca i ne mogu pogresiti kod podznaka.

Ima veze, ako AC pada na sredinu dva znaka, osama II, XII se moze odrediti njihova jacina, drugim recima onaj koji nosi podznak.

ovo mi uopšte nije jasno, kako ASC može da pada na sredinu dva znaka i šta to uopšte znači?
ASC je uvek na jednom stepenu i minutu jednog znaka, pa bio to 0°, 15° ili 29°59' to je uvek taj znak, nema naknadnog računanja.

Ili objasni na šta si mislio, ako nisam dobro razumela.

Ne bih rekao da nisi razumela. Svako ko ima astrolosko predznanje shvatice napisano - ako AC rodjenjem pada u dva razlicita znaka, a trazi da mu se odredi od ta dva znaka koji je podznak, onda mogu da pomognu sistemi kuca.

ASC je tačka, samim tim ne može da bude u dva različita znaka, ne može biti ni na dva različita stepena a kamoli znaka.
1. kuća može ali 1. kuća (i pojam kuće kao kuće) nije isto što i ASC ili neka druga tačka.

Ne, ne razumem, zaista ne razumem, ako želiš objasnićeš, ako ne OK. Uostalom ne moraš zbog mene, objasni zbog drugih, iskreno ne verujem da te je iko razumeo (samo konstatujem, ne mislim da je to problem).

Moze da bude jer ne znamo tacan minut prvog udaha vazduha. Cak i da je poznak u skorpiji, prevlast moze odneti vaga.

- - - - - - - - - -

Sta ti hoces, da se svadjas sa mnom? Imao sam ranije periodicne faze dizanja libida tim sistemom, sada sam u fazonu opusteno. Kapiras.

images

Ništa vas ne razumijem, ali uglavnom astro.com je jedan od onih koji kaže da mi je taurus podznak.

Haha, zavisi sta vise volis da jedeš dobro ili da se dobro potučes s nekim? :mrgreen:

Stavi tropical sistem kada radiš, odradi na više sajtova, a možeš i preko World of Wisdom programa jednog kreatora u znaku Vage. A onda dođi da nam kažeš da li je muško ili žensko.

Back