Sta ste u horoskopu?

Sta ste u horoskopu?

• Ovan

• Bik

• Blizanac

• Rak

• Lav

• Devica

• Vaga

• Skorpija

• Strelac

• Jarac

• Vodolija

• Ribe

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Naravno, najvise blizanaca...

Ponosni blizanac / vaga, s mesecom u lavu, i zajebanim plutonom :cool: i da zahvalim samo jos jednom sili na mom horoskopu :heart: :mrgreen: i tu ne mislim na lake zivotne okolnosti, nego na silu u mene :mrgreen:

E to, ako je Pluton zajeban možemo da pričamo :cool: Ovih dana razbija ljude uveliko, a mi plutonovci samo gledamo i smejemo se :mrgreen:

Da, imam dosta jak Pluton, i to mi je nesto najbolje sto moze da postoji :D Mislim, Sunce trigon Pluton, Pluton u prvoj kuci :mrgreen: i sekstili sa Mesecom i Neptunom ja mislim...jedan astrolog mi je jednom pricao o tome, osecao sam se kao Bog :mrgreen:

Poslednja izmena:
Šta li je pričao taj astrolog... Često astrolozi zapostave uticaj Plutona jer ga ne mogu lepo sagledati, osim ako ne deluje u kombinaciji sa Neptunom.

Znam dosta ljudi sa Plutonom na Asc koji su imali veoma ishitrene poteze u životu, nagle promene partnera, prebivališta, stila oblačenja.

Kako se ti osećaš po pitanju toga?

Pa ovog je Pluton zanimao, pa mi je pricao dosta, mada je to sve vezano naravno za duhovne stvari uglavnom i tu unutrasnju moc, dubine...to sve zavisi od astrologa i njegovog karaktera isto, i stvari koje njega zanimaju...neki od nasih najboljih astrologa vam nece spomenuti Pluton nikad, tako da sve zavisi..

Sto se tice ovog, ja ne pravim ishitrene poteze, mogu samo da napravim brze poteze, koji nekom mogu da deluju ishitreni, ali normalno nisu =) To sto nekom treba 2 godine o necemu da razmisli, ne znaci da treba svakom. =) Imao sam dosta promena prebivalista, ali nisu bili nesto nagli za sad...nagle promene partnera i oblacenja isto ne.

Poslednja izmena:

Back