Šta ste sebi zadnje kupili?

IMG_20250112_130308.jpg

1000028565.jpg

PRošle godine turčin otvorio radnju ali su cene bile bezobrazno visoke.
Sad je "spustio" na 400.
Inače jedna ova kesica u istambulu košta oko 50₺ što mu dođe oko 150 din
Kafa je provereno odlična. Prošle i pretprošle godine donela sam po 1 kg iz istanbula. Nisam smela više.
Kupih 3 za 1000 :malav:

Ovu lepoticu. Model se zove Trick Y830.

3f4ab7a6d23f215a.jpeg

Ako zanemarimo to što je jedan valjkasti deo bio delimično oštećen, tj. napukao (da l' tokom transporta ili ne, ne znam) pa sam morao da koristim superlepak i selotejp, te činjenicu da je uputstvo bilo tako šturo i nedovoljno jasno da sam morao da konsultujem Youtube i nađem neki video gde je neko sklapao sličan model, stolica je sasvim u redu i nemam većih zamerki. Jedino dodatak za noge ne može previše da se izvuče, pa ako ste visoki kô ja, na njemu možete da odmarate noge samo ako savijete kolena. Sve u svemu, zadovoljan sam kupovinom, stolica je svakako udobnija od moje stare.

Evo konacno kupio taj skuter, sad je u fazi testiranja jos ali za sada je ok sto se tice voznje i brzine, videcu na duze relacije i slicno.
Za sada super.

Ali ima mana jer srbin ne moze nikad da proda nesto bez problema a mana je to da u ovoj seriji nije dobio magare tj nozice za magare da se uspravi i fiksira skuter.Ima samo jednu nozicu sa stane.Nije stavio sipke za nozice da mogu da podesim nozice drzac za noge suvozaca.Odlemljen drzac za korpu tj leva sipkica od osovine.Batpis nije isti kao sa slike te posle nekog vremena moracu to sam da uklonim i uradim svoj kad budem mogao.
Displej pokazuje veci broj brzine nego sto skuter razvija tj sa odstupanjem u poredjenju sa telefonom tj aplikacije.28km/h na telefonu max a na displeju 41km/h.Drug kaze njegov kum ima isti takav i testirao da ide 38km/h navise a kod njega idstupanje isto ima za 8km/h.Sutra testiramo to odstupanje i realnu brzinu sa njegovim skuterom.Displej mu ne pokazuje nule lepo tj fale gornje crte.

Ponudio je popust i mislim da 5500 din bi bilo realno da trazim.Ima garanciju itd ali jos nisam stigao da vracam skuter jer ove probleme mogu da resim osim displeja.A svi se zale na njih od pocetka isto tako da videcu ako nema novih problema i bude tako to je ok uz popust.

Onako sam za sada zadovoljan.Za 560€ valjda je to ok plus popust od 50 ako da.

Pogledajte prilog 1690279

Pogledajte prilog 1690280

Back