- Poruka
- 90.941
ma probaj bar zagrljaj i osmijeh, uvijek pali 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije zadovoljni su.Meni nedeljno minimum 2x stize posta,ako bih davao vise,pa sta bi meni ostalo.Je li to malo????
Istina,ja sam se tek ubacila u te vode.Nije zadovoljni su.Meni nedeljno minimum 2x stize posta,ako bih davao vise,pa sta bi meni ostalo.
ja ih castim zato sto mi vecina njih dodje na vrata,a novi vozaci,mora da se izadje ispred zgrade.Mada i njih castim,jer razumem,ne smeju da oistave kombi sam.Istina,ja sam se tek ubacila u te vode.
A ,,,ja iduci put ubio me Bog ako dam centa,pa da vidimo kako ce me se gledati,jer kad kupim platim sve odmah,, plus dostavu nekad i carinu moram platiti tako,,, kad mi dostavi ne trebam dati niti centa.

Neko bosansko energetsko pice
Pa jednu a sunce ti kiselo,a meni se nisi sitio kupiti bar pola....Jednu jabuku, onako zelenu kiselkastu

Ja gledao okolo gde si ti, tebe nema okolo reko ajd jednu cuPa jednu a sunce ti kiselo,a meni se nisi sitio kupiti bar pola....![]()
jako me zanimaju iskustva, vec neko vreme planiram da kupim nesto slicno
Koleginica je toliko nahvalila ovaj pekač i navukla nas da kupimo i mi.jako me zanimaju iskustva, vec neko vreme planiram da kupim nesto slicno