mario80
Stara legenda
- Poruka
- 78.189
Iskusno, iskusno inače to je revizioni otvor na koji ispada đubre a odozgo se spušta prvo kugla (crknute ptice) pa posle četkaNe idem na krov,cistim odzak iz podruma.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iskusno, iskusno inače to je revizioni otvor na koji ispada đubre a odozgo se spušta prvo kugla (crknute ptice) pa posle četkaNe idem na krov,cistim odzak iz podruma.
To za odozgo je za mladje,a za nas starije odozdo.Imaju plasticne cevi 1/2 cola,po 2 metra,sa mufom i navojem i polako cistis 2 po 2 metra.Ja sam iznad toga otvora istemovao i rupu za stucnu,da se to lepo usmeri,a inace i ta stucna mi sluzi za ciscenje kolena od kotla,jel imam i usisivac za pepeo i garez.Tako da je dupla vajda.Inace meni je kotao dole u podrumu..Iskusno, iskusno inače to je revizioni otvor na koji ispada đubre a odozgo se spušta prvo kugla (crknute ptice) pa posle četka![]()
Bromić se ne računaПоследње? Баш намјенски себи? Не за кућу, не мени и мом жмуу заједно? Баш себи? Онако, скроз? Књигу. За редовно. И бромазепам. За по потреби![]()
Aj neku temu za sivenjeLeto je još bilo, kupila sam Kapri torticu i nes kaficu;
Veče je bilo toplo, a ja sam sedela sama van, u dvorištu, za stolom za četvoro, slušajući zrikavce i gledajući u nebo.
Naravno da sam i od tad nadalje kupovala nešto samo za sebe, ali taj osećaj mi je ostao do sad poseban.
Pola onog sladoleda sam pojela, kaficu popila-činilo mi se kao da je nastupio svuda mir u svetu.
Poslednje za sebe sam kupila akvarel boje, set krojačkih lenjira, igle za mašinu, konce u crnoj i beloj boji...
That's it!![]()
zanimljivo. Igra je nesto sto bi sam sebi zadnje kupio (ako me razumete)
Lepteiebo, dobices seceru Skroz dobranoj pekar - parce ferero torte, parce nugat malina torte, tiramisu, tri leće
![]()
ma ono tri leće je jedan kolač, nisu triLepteiebo, dobices secer![]()
KOJE??!Kupila sam 9 knjiga u decembarskoj "Noći knjige".
A što se tiče kupovine za kuću..sve za slavui za posle slave.