Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sanjao sam da sam kod smokve u apartmanu.. otisao sam tamo da joj pomognem oko struje (valjda).. ujutro sam se probudio i uleteo pod tus.. dok sam se tusirao sa zadovoljstvom sam primetio da me ne udara struja.. kad sam se istusirao video sam da nemam ves.. morao sam da odem do sobe da ga uzmem.. znao sam da je smokva tamo al sta cu, nisam imao izbora.. usao sam ne skrivajuci se ali ipak sam se bojao reakcije... smokva je sedela na jednom kaucu bez naslona koji je sasvim bio primaknut do zida.. sedela je tako sto je licem bila okrenuta zidu (ledjima ka unutrasnjosti sobe) i listala je nekavu svesku.. valjda je tu vodila goste.. gore nije imala nista, a dole je imala obicne bele gace.. kako gace nisu dopirale do vrha dupeta video se usek.. pomislio sam: pa mozda i nema tako lose dupe.. smokva mi je nesto pocela da prica ne obracajuci paznju na moju golotinju.. laknulo mi je... uzeo sam ves i premisljajuci se krenuo sam u kupatilo da se obucem.. onda ipak nisam mogao da odolim, vratio sam se i sa ledja uhvatio smokvu za sise.. ona se iznervirala i zagalamila na mene.. ja sam se izvinio i pomislio sam kako nisam normalan i da sam dobro prosao.. nisam se pritom kajao.. obukao sam se i otisao da sebi skuvam kafu.. reso je bio mali koliko i dno male dzezve.. hteo sam da uradim jos nesto dok voda ne prokuva ali reso je bio toliko jak da je voda odmah prokuvala.. usuo sam kafu u vodu i ona je odmah iskipela po stolnjaku.. stolnjak je bio od ovakvog materijala samo zelenkast
veloudo3.jpg

bilo mi je jako neprijatno, nisam zeleo da smokva vidi kako sam aljkav.. poceo sam da brisem stolnjak krpom ne neadajuci se bilo kakvom uspehu al za divno cudo pocistio sam sve kao od sale.. ostale su samo dve, tri tesko vidljive kapi.. ebi ga, tu me je sat probudio

Krv do kolena ...Ja sam valjda mentol i u snu jbt..

Sa jedne strane devojka koju sam ostavio na ne bas adekvatan nacin ali to je ono kad neki ljudi neće da čuju kad im govoriš, raskidas itd.... preko ulice neka 3 lika mi nesto dobacuju i ja ih tako olešim od batina, bukvalno im glave otvorim. Posle toga neki lavirint ludilo...tu je već bilo previše :lol:

Crv krivice te izjeda...:lol:

Meni u san dosao voditelj peja :eek: sa sve prstenom, prosi me...a u glavi mi odzvanja da ne mogu da zenskarosom i odbijem ga...
Kako i zasto se taj lik pojavio s obz da ne palim tv, ne citam turbof vesti, ne slusam tu muziku, ostaje misterija...:lol:
Posle je pala kisa i pokisla sam...
-----

Brrr..blaah...:bljuc:

Poslednja izmena:

Back