Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sad se probudih uzas. Svake noci sanjam mrtvu babu kako me progoni. Iscrpljuje me vise

U četvrtak na petak sam prekucavala neke tekstove do pola tri.
Legla sam premorena i čula nepoznati glas, a da još nisam zaspala.

Stravičnu poruku sam čula.
Ovi sa drugog sveta su teški smarači.
I obavezno javljaju da će da dođu po nekoga.:evil:

Moooreee, mršupitchku materinu, čmavajte gore i ne obraćajte se živima.
Samo unose nemir, mamlazi.

U četvrtak na petak sam prekucavala neke tekstove do pola tri.
Legla sam premorena i čula nepoznati glas, a da još nisam zaspala.

Stravičnu poruku sam čula.
Ovi sa drugog sveta su teški smarači.
I obavezno javljaju da će da dođu po nekoga.:evil:

Moooreee, mršupitchku materinu, čmavajte gore i ne obraćajte se živima.
Samo unose nemir, mamlazi.

Kazu da kad se sanja neko ko je umro treba mu zapaliti svecu u crkvi.
Narocito kad se cesto sanja.

Kosmar kako goluzdavi ptici piste i pokusavaju da probiju staklo,udju kod mene i napadnu. :aaa:
Vicem necije ime on se ne pojavljuje :aaa: .
Uzas me preplavljuje sreca probudih se ali prestravljena smirujuci sebe.

Odvratno.Ima u snu jos nevega gadnog ali nije za net.

- - - - - - - - - -

*necega

E ja sanjala kao idem kuci, poznata mi ulica al ne znam koja je i naidjem na nasu bogomoljku i idemo nas dve caskamo, naidjemo na neki bajs uzme bogi da pokriva bajs kao nekom futrolom za bajs i naidje neka zena pita je sta to radi , kaze bogi da zastiti bajs. A zena njoj odgovori ako se bjas redovno koristi ne treba mu zastita. Onda bogi nestane, ja se nadjem u nekom stanu, kao moj stan, i ukljucena ringa, i kao zapalice se ceo stan i zgrada. Tu mi najbolja drugarica, keva i jos neki ljudi i oni krenuli da idu, al ne javljaju komsijama. Ja ostala fa popakujem stvari za poneti i pakujem neke dve suknje i jedan sal, gledam u onu ringlu sva se usijala i cvrci i krenem i ja i tu se probudim.

Doslo i prolazi. Al nema pravih kandidata
Морамо те удати срећно и подразумева се богато... и скрцати те у неку пријатнију климу од ове где си сада која обично за последицу има обрастање коже и скалпа маховином, лишајевима и слично.

Sanjala sam da sam kod babe u kuci i da mi se ide u wc ali nikako da nadjem onaj wc koji ja hocu vec u koji god da udjem nije to taj,i tako pritisnuta i nervozna vidim neku zenu koja se porodila na sred kuce i krece sve da nas pobije a prvo je bila musko i na sve to zvoni kao fiksni i ja se javim i trazi me neki roditelj od mog deteta u vrticu i ja popizdhela objasnjavam da ne mogu da mu dam info koja mu je potrebna i odatle iza vrata izlazi nadredjena i gleda me ko da sam joj nekog ubila.

Juce sam sanjala da upoznajem Rikija Martina koji je u kuci preko puta crkve smesten i gledam njegovu decu kako spavaju.

Posle toga moram da odem do svoje kuce,neki autobus prolazi i sledeca scena ja na snimanju nekog editorijala Rikija Martina,gledam ga ali on me ne vidi,pozira.

Ceo dan sam imala osmeh na licu.Kako divan san moze da ulepsa dan.

Sanjala sam da sam negde isla sa nekim drugom iz osnovne skole i kao prolazimo ulicom i neki lik se zakuca kolima u neki kanal ispred nas i izalzi.I ispostavi se da je to bivsi decko nase zajednicke drugarice,i onda nas dvoje molimo nju da se ona pomiri sa njim :lol:

Voz, pravimo pauzu ja i neko moje fakultetsko društvo. Dok mi pravimo pauzu voz prvo ispada iz šina, a onda ispadaju iz njega neki blokovi, cigle, razbijaju se. Odlučujemo da pešačimo do Novog Sada (do nekog supermarketa :mrgreen:) tih pola sata koliko nam fali. Noć je, obavljam wc i brzo trčim da stignem društvo koje je već krenulo bez mene, tu se san prekida...

Back