Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo da prijavim da sam sanjao Dajvićku :lol: ( stvarno).

Ovaj forum počinje da ulazi u moju subconscious i to nije stvarno nije cool.

Mislim da me zeznulo što sam pred spavanje, sa Smokijem polemisao o Cru i sesima uopšte. Sa tim utiskom sam otišao u lalalend i svet podsvesti a pošto se zna ko je sinonim za sesi, eto Nje.
Svi koji me znaju, znaju i da me više zanimaju štenci, set burgija i DDR memorija nego sve sesi na ovom svetu ali eto, subconscious radi svoje. Uostalom, samo sam je pitao " ...gde u blizini ima teretana" a ionako je nisam poslušao.

Eto, ako ima neki bolji Frojd, neka se javi , ja više nemam ideja

Samo da prijavim da sam sanjao Dajvićku :lol: ( stvarno).

Ovaj forum počinje da ulazi u moju subconscious i to nije stvarno nije cool.

Mislim da me zeznulo što sam pred spavanje, sa Smokijem polemisao o Cru i sesima uopšte. Sa tim utiskom sam otišao u lalalend i svet podsvesti a pošto se zna ko je sinonim za sesi, eto Nje.
Svi koji me znaju, znaju i da me više zanimaju štenci, set burgija i DDR memorija nego sve sesi na ovom svetu ali eto, subconscious radi svoje. Uostalom, samo sam je pitao " ...gde u blizini ima teretana" a ionako je nisam poslušao.

Eto, ako ima neki bolji Frojd, neka se javi , ja više nemam ideja

Ja sam pre neki dan isto sanjao nesto oko foruma i shvatio da sam otisao u racku. Doduse ja nisam sanjao sise i dupeta, ali sama cinjenica da sam poceo da sanjam virtuelni svet, implicira da je stvar zajebana.

Mada, voleo bih i ja da sam sanjao Dive, laficu, ronioca i kraljicu, hahaha

Uglavnom, moracu da palim odavde jer ovde se moze izgubiti razum.

U nekoj sobi ja i nekolicina ljudi sedimo, tu se stvori neka devojka, krene prvo ona njih sa tazerom da juri, onesvesti dvoje, troje
onda je dohvatila jednog lika za lice i iskopala mu oci, i sa uzivanjem jedno oko strpala u usta, ispred mene, i pojela ga :bljak:

Sta ja sanjam jbt ...
img.php

sanjam ja kako sam kupila novi objektiv 75mm, otkud mi bas ta cira hebem li ga, nit ga imam nit mi treba, nit sam taj uzela :lol: al eto iz nekog razloga
i taman sam ga zavrnula i pocela da fotkam, upeklo neko sunce, trazim dobar ugao
kad odjednom bum! ispade! :eek: nisam ga dobro zavrnula i on je ispao iz osnove :eek:
u tom momentu se trzam uz mumlanje "jjebo te ispade" otvaram oci i ima sta da vidim
upaljeno svetlo (to je ono sunce) j baulja po sobi i psuje...sta je bilo... zakacio kuler on je tresnuo o pod i polomio mu nogice (to je ono padanje i pucanje objektiva)
idi bre u tri lepe polomih objektiv zbog tebe smotanog :lol:
objektiv? nisam to oborio, nego kuler
ma hebo te kuler, dobro je da je kuler, ja sanjam polomi se objektiv
on sav zbunjen
pa mu obajsnih san, i kako je uticao negativno na njega, istresira me :lol:

moram da dam oglas da trazim nekog forumasa da mi cuva opremu, da se ne sekiram :lol:

Back