Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sanjala sam da mi je drugarica iz osnovne, koju nisam videla od osnovne, maznula 29700 evra, kojih nemam ni u snovima...ups izgleda da ih imam :lol:..i ja je zovem...i kazem joj pa vrati mi pare..a ona meni nema problema, uzela sam samo par stotina za drogu?!?!? jos se u snu setih nejnog brata u snu: zove se Dragan!!! Vecu budalastinu nisam sanjala u zivotu svom!

pre neku noc sam sanjala da putujem vozom i bas sam sve zivo osetila,
truckanje, ujednaceni zvuk po tracnicama, prizori koji promicu dok gledam kroz prozor...da sam savladala lucidno sanjanje, tacno sam mogla usmeriti voz u nekom zeljenom pravcu i otputovati daleko, daleko....do rusije, ili kine na pr.: ))

Da sam otisla sa kevom u prodavnicu.
Trazila sampon za kosu,nailazila samo na litarske i ona mi daje oko pedeset evra u dinarima da se uclanim u biblioteku koja je u toj prodavnici.
Odusevljeno sam gledala u stare knjige,jedna je bila o tome kako se tacno pisu nazivi nebeskih tela i galaksija.
Vratila sam se po nju,uzela na citanje i probudila se.
Znala sam da sanjam jer biblioteka normalno ne moze da bude u prodavnici ali sam san je bio tako realan,kao da se zaista desava.

sanjao sam da se nebo namrčilo i da su počeli da iz oblaci izleć nanižeu neki leteći tanjiri, pa su se spustili, pa su izašli neki malecki ljudići, obučeni u teget plavo i imaju velie oči, al ne onako vanzemaljske klasične nego ko one lutke, i podočnjaci neki crni bljak... ostalo nepantim al se sećam da sam se usrro od straha u snu

E to
Nor déca uvek sanjaju direktne snove a odrasli posto vise nisu neposredni nego moraju da se kriju onda je i san skrivenog znacenja
Ima jedna knjizica od frojda "sur le rêve" moze da ti da odrednice za osnovno, Ako te to zanima

Back